защо никът ти е такъв? слънчева ли си? каква мислиш е аурата ти? а каква другите казват, че е?
чудих се как да е, майка ми влезе в стаята, каза: слънце, едиквоси и затова така се написах :д
да, слънчева съм, позитивна и усмихната в повечето време
според няколкото теста, които направих, съм със синя аура/не бях се ровила преди, стана ми интересно/, описанието ѝ съвсем съвпада със самооценката ми и с тази на околните- Грижлив, услужлив, чувствителен, възпитан, състрадателен, обича реда и стабилността.
май си пред завършване? с какво искаш да се занимаваш?
Догодина завършвам. Много неща ми минават през главата: психология, фармация, туризъм и други неща... неориентирана съм :/
удовлетворена ли си от живота си? ако не, какво ти трябва, за да бъдеш?
Щастлива съм от настоящето си, но удовлетворена.. прекалено съм малка, имам много неща за постигане. И много време.
любим филм?
Нямам. Много сюжетни са ми на сърце, ама всички са си различни, а и винаги има нещо, което е можело да е по друг начин, аз съм критик. Не отговорих и за други любими неща, не мога да абсолютизирам.
песен, която чувстваш своя? пеели ли са ти момченца /ех../ ако да, какво?
През месец имам нова своя песен. За сега е - the neighbourhood- sweater weather
Пеели са ми, но са били глупави истории или пиянски изцепки, затова е помня какво :д
как разпускаш? алкохол? цигари? наркотици? опитвала ли си?
Като съм сама с музика предимно или някоя комедия. А като съм с момичетата каквото и да правим, винаги си разпускам, независимо дали ще гледаме идиоти в ютуб, ще пием бира на зелен терен извън града, или ще си лежим и всяка ще си прави нейни си неща.
странни случки с непознати?
Един човек ме спря на пътя да попита за един ресторант, упътих го и когато се прибрах той беше вкъщи. Баща ми има къща до въпросния ресторант и да.
Веднъж казах на една случайна жена здрасти, без да я познавам и оттогава ме помни и като ме види да минавам от там все ме поздравява.
Ама то тва не е чак странно... не знам. :д
на коя известна личност се възхищаваш и би подражавала? защо?
Не е известна. Много искам да приличам на майка ми. Като отношение към хората, като психическа издръжливост, като физическа издръжливост дори :д Просто е супер борбен човек.
ай стига толкова