- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо се обиждат момичетата
Я сега някой да ми каже защо когато пляснеш момиче по дупето се обижда.
Защото не е приятно. Аз не харесвам и в повечето случеи, този, който го е направил отнася някой шамар. Не е приятно и ако не знаеш дали дадено момиче харесва, по добре не го прави.
Щото в повечето случаи тия, които пляскат някоя по дупето, приемат момичетата точно като парче месо. Едно е да сте си заедно и да ѝ се радваш на хубавия задник, хапейки и стискайки, съвсем друго - да минеш покрай аверка и да я пернеш, щото... на базик или щото искаш да покажеш, че ще я чукаш ако ти падне.
Защото си глупак главата ти трябва да е на кол а и стига пляска майка си.
за да покажат, че не са лесни кифли, иначе може и да им допада, че са харесвани.
само не мога да разбера едно нещо, момичета не искат да ги пляскат по дупетата, а в същото време се обличат нарочно супер предизвикателно, с цел мъжете да им харесват дупетата - е тва не е ли женска гавра с мъжете.
Напротив - харесва ни,ако го прави приятеля ни ...но не някой срещнат на улицата.Просташко е и грозно.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
не съм забелязала непознатите на улицата да се пляскат по дупето
Ами имала си късмет)
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
ми нали вече сме си говорили тук във форума, значи сме познати, така, че като мина и те плесна по дупето, после ще ти кажа, че се познаваме от форума и не съм непознат.
в смисъл ако сме приятели във форума и после те плесна, това брои ли се че съм "някой срещнат на улицата" или съм приятел.
Последно редактирано от defender : 05-19-2015 на 13:34
ми като не знаеш какъв съм що предлагаш?