Първоначално написано от Ivaaaaa da be. to taka se lyjat malkite deca. pyrvo ti, posle az. Толкова ли ти е високо мнението за мен...А и ти за малко дете ли се смяташ?
Първоначално написано от Corb1225 Толкова ли ти е високо мнението за мен...А и ти за малко дете ли се смяташ? zashto? O: ponyakoga se smyatam, da Първоначално написано от fanton1 Прочети си постовете и ми кажи за каква би се помислила отстрани. nz vsyshnost sym mnogo milo syshtestvo
Първоначално написано от Ivaaaaa nz vsyshnost sym mnogo milo syshtestvo Не знам не съм говорил много с теб.
Първоначално написано от fanton1 Не знам не съм говорил много с теб. ti izobshto ne si govoril s men Първоначално написано от Corb1225 ^ А това дете много ли е палаво? kato oshte po-malko - da a kato po-golyamo - naivno
Първоначално написано от Ivaaaaa a kato po-golyamo - naivno Чудно. А ако е още и поне малко палаво - това е комбинация, която би накарала всеки сладострастник да потрие ръце.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-19-2015 на 17:54
Първоначално написано от fanton1 Не знам не съм говорил много с теб. Ако не обичаш да четеш маймуница, значи не ти и трябва
Първоначално написано от papugai Ако не обичаш да четеш маймуница, значи не ти и трябва Не ми е проблем да й разчета.
Първоначално написано от fanton1 Не ми е проблем да й разчета. Някой обича да мете насрано, а друг да сере на метено
Правила