- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Значи ти трябва садист, бих ти помогнал, но не познавам подобни, от добро семейство съм и такива ги хвърляме в кладенеца.
намират се тук-там и такива около мен. благодаря за загрижеността все пак.
противоречиш си, мазохист не би благодарил за загриженост, може би за шамар, но не и за нещо, което кара нормалните да изпитват благодарност
Не мога да кажа, не съм спала с овен. Просто така ни изкарват, това и казвам. Можеш да питаш някой, правил секс с повече от пет овена примерно дали претупват И в леглото. :дд Иначе да - в повечето случаи и аз се захващам с нещо (само едно), което редовно не довършвам. Дори най-глупавото за пример, а именно сериали не довършвам. Просто съм нетърпелива да видя резултати, а започне ли нещо да ми става твърде лесно, спира да е интересно и забавно. Абе, всъщност, нека си призная, че редовно губя интерес, дори и да е нещо по-сложно. :ддд
Аз не вярвам някоя да си признае, че е спала и с един овен, пък за 5 въобще. Все едно някой мъж да каже, че е спал с овца, нали ще го побъркат от бъзици, сякаш е направил нещо, което друг не е.
Да ти покажа ли един нормален мой разговор, за да видиш, колко малко знаеш за мен ?
радвай се че ти се сърди![]()
Пинкуу излиза с копие на баща си, звучи толкова познато
да не би да намекваш че прилича на майка си
жена овен няма
казва се овца