- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Мда, и бившия, и настоящия са все същите козели като бащата. :д Във психологията по принцип има някаква теория, че момичето се „влюбва“ във баща си, а момчето - в майка си. Помня го смътно от девети клас, но сега като се позамисля, вероятно е заради изградения вече модел на супер-мъж като тати и супер-жена като мама съответно. Съдя най-вече по себе си, защото търся такива качества, каквито познавам до болка и с каквито съм свикнала вкъщи, у съответния пол. Очаквам и подобни работи от човека до себе си, на каквито съм свикнала в нас. Например това, че ни единия от двамата (настоящия и татиту) са окей с чесането на егото на жената до себе си. И двамата си постигат целите с много работа и уважават парите като средство, а не като цел. Обичат умерените, тактични, хармонични един вид работи.
Очевидно е, че някой друг преди мен е открил въпросната закономерност, само констатирам факти, които съм засичала и покрай себе си.
Не, той наистина не обича да бъде сравняван, но определено е доволен, че смятам, че съм намерила човек, който ми е точно по мярка.
звучи сякаш и баща ти ти е по мярка
Като човек, с когото да деля едно жилище - определено да.
другото ми звучи по-смешно
тори, направих ти комплимент...толкова ли често ти правят, че така го отмина с лека ръка :/
Колко пък да са прекрасни, след като си просиш благодарности за комплимент.
Вашето повече прилича на няква сделка - аз на нея, ти на мен
очевидно е пропуснала, тъй като я занимавахте с несъществени неща.
едит: смятам, че ни завиждаш
Последно редактирано от pandabear : 05-19-2015 на 22:11
Два пъти съм опитвала да ям миди, първи път :
- хапнах 1 да пробвам, иу, и ... от морето до вкъщи ме боля корем, мислехме, че е от твърде много оцет в салатата
- в един италиански ресторант всички салати бяха 15 -20лв + и си поръчахме салата от миди, поне да има смисъл, да е нещо различно ... изядох шепа миди и имах чувството, че ще умра цяла нощ.
буквално не мога да ги смеля и ги повръщам със стомашните сокове
по-безумни болки не съм имала в корема, от тея миди гадни
та, хейт миди
от калмарите също ме боли малко понякога, зависи колко злобно са панирани :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
С миди мн лесно може да се натровиш. Освен дда си карък и двата пъти да си попаднала на кофти. :Д
Ина, аз ли съм лимонката или овните, не разбрах и защо ;Д