- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
Ми добре, да не би да са тръгнали да воюват и да колонизират.
Като не искат западни ценности, ок, тяхна си работа
Кажи, колко войни са водили САЩ на собствена територия (нула) и колко на чужда (много).
А колко войни са водили руснаците на своя територия (ами повечето).
И ти обвиняваш държава водила повечето си войни на своя територия, че не обичала мира и колонизирала.
А да не би сега руснаците да налагат еднополюсен монополен модел за света, руснаците просто не го приемат, искат свой си модел и ценности, руснаците не са малък народ, те имат чувство на велика сила, не може да ги мачкаш и налагаш вносни ценности против волята ми и после да ги обвиняваш, че не искали.
ако аз дойда у вас да ти казвам как да се държиш у вас си, какво ще направиш, особено ако си човек със сила и самочувствие.
Последно редактирано от defender : 05-20-2015 на 15:01
Докато я сглобят тази "своя територия", руснаците са водили войни с всички съседни държави. СССР да не би да е събран по мирен път? Или може би преди това Александровците, Петър I и Иван Грозни са били известни с миролюбието си?
Макар много от тези държави да са се отделили от границите й, Маша Раша все още се опитва да упражнява контрол и влияние върху повечето от тях, смятайки ги за свои губернии - Украйна, Беларус, Армения, Грузия, Азербайджан, Казахстан (и всички останали -станове). Да не говорим колко зловредно е влиянието на Кремъл в Централна и Източна Европа.
Така че не ми се обяснявай за ценностите, защото руснаците с нищо не са по-добри от американците, даже са по-зли, защото избиват собствения си народ и когато им скимне заплашват целия свят с ядрената си армада.
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-20-2015 на 16:03
Welcome to the Jungle...
Америка и Русия, а ЕС кво е? Ти кога ще разбереш, че ако Русия не поддържа основите си, ако ЕС и САЩ продължат с натиска и разширението си - ще има трета световна война? Едноплюсен свят няма да има, никой го е постигал. Сега външния дълг и именно неспособността на Запада да излезе от кризата, ще натискат Русия докато не ескалира всичко..