.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Бърз въпрос относно матура

Направих си матурата всичко беше наред, проблема е ,че при късането на пунктирната линия леко скъсах указанието от рода на 3-4 см, не беше засегнат текст беше отдолу в бялото поле, питах квестора и той ми каза, че няма проблем. Аз все пак се притеснявам може ли за нещо толкова малко да се анулира изпита? Пак казвам че всичко друго е както трябва това беше първият лист с указанието на-долу при пунктира.

и аз направих грешка......на листа с отговори имам кафяво петно ....много ме е страх..попитах квестора и каза,че нямало да има проблем обаче адски ме е страх имам 63 т. и сега ако всичко отиде на кино не знам :х

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    И аз драснах леко с химикалка извън редовете, ама не мисля, че се анулира за такива неща, и проверяващите са хора.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Попринцип каква е вероятността да се нулира матурата заради нещо такова? Прочетох, че са анулирали 34 човека за преписване, според мен ако квестора на место казва, че няма проблем, значи не би трябвало. Просто знам, че всичко може да стане и затова искам да се уверя, ако някой има по-голямо знание по въпроса с анулирането по невнимание, колко рядко се получава и евентуално дали може да се обжалва след това?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от vik4e01 Виж мнението
    и аз направих грешка......на листа с отговори имам кафяво петно ....много ме е страх..попитах квестора и каза,че нямало да има проблем обаче адски ме е страх имам 63 т. и сега ако всичко отиде на кино не знам :х
    Шоколад ли яде ;D Или си омаза фон-дьо тена

не е фон-дьо тен 100% ама хип мн се притеснявам
    Последно редактирано от vik4e01 : 05-20-2015 на 17:34

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    щом квестора ти казва няма значи няма
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Moxley123 Виж мнението
    Прочетох, че са анулирали 34 човека за преписване
    Значи не са били добри в преписването. Ах какви спомени ми навява това ....

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Още ще се анулират,сега преглеждат записите от камерите.

Не се тревожи!И на мене ми е така :Д Исках да изям кроасана и като го фраснах да се спука изхврча шоколада :Д НП

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си