- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в най-добрият ми приятел
Ами да не пише глупости, че е БИ тогава, ем е БИ, ем влюбена в него и се предполага, че иска да правят и секс, едно е да си мислиш, че си БИ, друго е да си си БИ
Т.е. искаш да кажеш, че като си би, имаш предпочитание към 1 пол само? :д т.е. твоя :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами ти виждала ли си педераст да има предпочитания към женския пол, защото аз не съм виждал още такъв. Това важи в пълна сила и на обратната страна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тука май някой бърка БИ с ХОМО...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Объркването тук идва от това, че авторката в един и същи ден е писала две теми, в които пише, че е влюбена в най-добрия си приятел, пък в другата тема, че е влюбена в бившата на чичо си, че чак си посяга... Странна работа... Чудя се дали тези теми не са измислени...
Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !
И аз съм на абсолютно същото мнение.
Pug_306 не се излагай така лошо. Едно е хетеро,друго хомо и трето би. Хетеро-то както знаеш има интерес само към противоположния пол,хомо-то само към същия пол,а би-то изобщо не се интересува от такива "маловажни" неща като полове.
Иначе аз лично приемам повече женското би отколкото мъжкото.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Как така е на 25, завършил висшО и сте в един клас ?
![]()
Айде запей си песента Ветрове и напред. Защо, дано успееш да се сетиш, ама с този капацитет - надали.
Pug, ето, малко и ти да се обогатиш:
замени употребата на "доколкото" с "колкото до".
//няма защо да ми благодариш, обичам да помагам на нуждаещите се.
Ако стигна до тук от този форум да търся помощ - наистина вече ще е станала работата много зле, не се товари да помагаш.
Вече е обиден, скоро очакваме фаза - аз тук само ви провокирам, и не е вярно, че си нямам приятелка.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хахаха ама ти наистина си доста злеизключително много ме радваш с простотията, която блика от теб. Трудно се обиждам, особено пък от пъпчовци.
Номи, как все някви такива като горепосоченият, се завъртат около теб в тоя форум ;д. Първо дистройъра, сега и тоя. Ще взема да си помисля, че нещо не ми е наред и на мен ;п.
И що си мислиш, че трябва да се занимавам с тази простотия ?? Само ей това не мога да разбера, слабо ме вълнуваш ти и живота ти.