- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Деси, ти си лимонката :д
Ооо, мидиииии <3
В мидената ферма до каварна (?) ми остана сърцето!
Не съм бе, бившият ми е овен :Д За скорпионите само съм чувала легендите.
Довечера ще ходим на ресторант и съм решила да ям или октопод (ще ми е за първи път), или миди. Дано не се натровя![]()
Последно редактирано от therichbitch : 05-21-2015 на 17:20
рибите са прекрасни мъже, стига да са извън фазата на тотално неживеене в реалността и awkwardness. тая сензитивност, впрегната в нещо по-смислено от това да си асоциал, продуцира нещо красиво, наистина! < 3
телец са уникални на външен вид, но ако не бяха толкова големи интересчии и пресметливци на моменти, щеше да е супер-р-р-р.
включвам си се просто така.
ричи, ти беше рак, нали? не знам как си се изтърпяла с овен.могат да са прекрасни приятели, ама за гадже, ъ-ъ. тяхното е малко луд умора нема.. за спокойни натури не е мн Ок:д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
jghgh, Добре го каза за рибите. Толкова мн познавам, как не завъртях една за половинка, пу. :Д
Хм, опака съм на 100%, но не съм от спокойните, затова може би. :Д Пък и асцендентът му беше рак, демек темерут, та си имаше моменти, в които бяхме на една вълна ')
пф, риби, риби, рибииииии.. слабост са ми въз основа на спомени от една чудесна връзка.
но си имат и кофтите моменти. няма да изброявам, за да не става негативна тема.
ричи, ричи.. а какъв ли е твоят асцендент?
стрелец, на миналата страница има wall of text със самооценка :Д
Аз пък от риби не съм видяла пряко негативно, просто не им е в кръвта, да не кажа, че са леко мекушави. По- скоро негативните последици идват от апатията им относно някои неща, които за останалите хора обикновено са от жизнена важност. Т.е. няма виновно действие, а виновно бездействие при тях. (Това всичкото за мъжете, жените могат да бъдат едни лисички..)
Последно редактирано от therichbitch : 05-21-2015 на 20:32
ти за това си толкова устата... което е яко всъщност. да казваш нещата такива, каквито са, и да си защитаваш твоята лична истина.
жените риби са малко.. блякс.. вечните жертви, манипулаторки. но и те имат мн добро сърце.
папугай, не ми се храни, позитивна ще съм :д
Ти си бая прост, знаеш ли? Приеми го като градивна критика.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не усещате ли, че всички тия фантазии за зодиите ви карат да имате грешна представа за хората ?
Да сте деца на по 12 години разбирам, но фантазиите спират в един момент и идва реалния живот.
Ти ги питаш.
Попитах ги за мнение, никъде не съм споменал, че вярвам или че ще започна да вярвам.
Мисля, че като няма какво да правят хората, си чешат пръстите, а не че някой до фанатизъм вярва, че наредбата на планетите има отношение към характера. Единици са такива- като в съседната тема- той е на 30, което бележи сакрално преминаване на характера през фаза, затова се оженете..
Де да беше само чесане, повечето преценявате първо някой по зодията, едно време са го правили по дрехите, не знам кое от двете е по-тъпото.
вярно е, ричи ^ и аз преди съм си чешела пръстите по темата
иначе, по същата тема, гаджето е близнаци, аз съм скорпион ( с асц рак ) и не се караме грам, нямаме никаква проблеми.
пък все пише мисля, че такава връзка би била проблемна, и т.н. :д даже ме мързи да прочета, ама едно време като съм чела, мисля, че не си пасва скорпиона с тях :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз пък мисля, че вместо задаване на такива клиширани теми е мнго по - хубаво да седне човек, да си викне друг човек и да изпият по една бира/сокче/фреш/да изядат по баничка. Помня, че това беше модерно, когато бях на 12, не на 42, въпреки че тогава се открива смисъла на живота (перефразирайки Дъглас Адамс) и то погрешно.
Да не кажете, че е спам, аз съм козирог с асцендент риби.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-21-2015 на 21:58
това че истината за всеки е субективна, не е причина да не се бори човек за откриване на истината, да не дебатира, да си изказва мнението (аргументирано, а не просто "вярвания").
https://www.youtube.com/watch?v=_uYpwehCoYc
и това също: http://nauka.offnews.bg/news/%D0%A1%...%D0%B5_28.html
стига с тва "субективно", като някакъв отказ да се мисли или да имаш определени позиции по определени теми.
или от "всичко е относително", това па ми е любимото.
нищо велико не е постигнато от хора, които не смеят да вземат решение, да вярват, да отстояват нещо, и да го правят уверено, а не мижаво: "ми аз просто така си мисля, но то всичко е относително".
постът е просто малко разпенване от моя страна, защото тая тема ми е болна по някаква причина. не е директно към теб, Пинки