- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Corb, Стига ми относителността, още малко ще взема да реша, че не съществувам.
Като чета поста, не ми изглежда фанатичен и е оста по- смислен от комуникация на ниво "на ти куклите, дай ми парцалите", каквато често се развихря в темите.
Jghgh,, защо или/или , да си лузър и да си сноб не са взамоизключващи се :Д
Както казах и вчера, понякога ми е супер интересно да чета и преоткривам качства, но не си представям как ще кажа: аа, този е близнаци, въздух под налягане, (обикновено с тях не се сработвам за по- сериозни отношения) ми че аз няма да се сближавам с него
Нещо интересно, на което попаднах за зодиите:
http://svetovnizagadki.com/7-%D0%B7%...-%D0%BD%D0%B8/
Специално за мен много неща са нацелили действително.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Прочел съм ги всички. Иначе аз съм роден 1986 година и съм зодия Рак. Когато погледна в таблицата годината ми спрямо китайския календар излиза,че съм Тигър както М...(къде се изгуби тоя човек напоследък) наскоро спомена. Като комбинираме Рак и Тигър се получава числото 6,което по надолу е наречено Шут.
Да видим сега и съвпаденията с мен:
1.Може да сте Шут, но не сте палячо (Така е)
2. Вие сте „солта на земята“. Вашата цел е да… си живеете живота и да заразявате с радост! (И това е така. Обичам да забавлявам хората и да виждам усмивките по лицата им.Това ми дава една вътрешна топлинка и радост.)
3.Да се занимавате с това, което ви харесва. (Това определено не важи само за мен,но определено е напълно вярно.Проблема да го правя довежда до най-големите драми,които ме съпровождат в тая моя смотана реалност.)
4.Да не ставате роби на предразсъдъците и на „правилата“ (Точно така. Много мразя да ме вкарват в разни модели.Ти трябва да се ожениш до тези години,защото едикакво си.Ти трябва да имаш деца до тези години,защото едикакво си.Ти трябва да правиш това и това и това,защото така е общовъзприте и т.н и т.н и т.н.)
5.Да излъчвате позитивизъм, да заразявате с усмивки. (Именно.Разни хора тук са ме обявявали за страшен песимист и че само развалям позитивната обстановка с лошите си мисли,но както казах по нагоре аз мога да се почувствам често много щастлив само поради факта,че съм успял да докарам на някого усмивка на лицето някакси и всячески се старая да се опитвам да я поддържам.
6.Да бъдете щастливи. (Че то кой не обича да бъде щастлив.И аз не съм от изключенията.)
7.Сигурно вече сте усетили как ежедневни задължения като миенето на чинии например ви дразнят ужасно много. Повече от „нормалното“. Не казваме да станете безотговорни и мърляви, но наистина е добре да избягвате „досадните“ неща. Защото това ви влияе много зле на психиката и енергията. (Сивотата на ежедневието,в която поради едни или други причини съм принуден да живея ме убива малко по-малко ден по ден. Не понасям постоянно повтраящи се действия.Отегчават ме, натъжават ме и ме депресират.)
8.Като характер сте много чувствителни и жалостиви хора.(За добро или май по-скоро за лошо е точно така.)
9.Боли ви от чуждото нещастие и точно това оправдава целта ви – да ги ощастливите. (Да боли ме.Не обичам чуждото нещастие. Боли ме дори от чуждата болка независимо дали тя е психическа или физическа.Боли ме, когато някой го боли. Боли ме дори,когато виждам страдащи болни или наранени животни.Сякаш вътрешно усещам болката им и ми става гадно.Дори понякога страшно се ядосвам и страшно ми се ще на виновните да им бъде причинена същата болка ,че и в повече за да я усетят и те на гърба си с малоумните си главици.Не мога да издържам хора и животни,които стенат от болка,че дори поянога,когато не знам дали е от болка или от нещо друго.Не мога да гледам и търпя затворени животни,които пискат да излязат от някъде или умиращи такива.Предпочитам да съм някъде по далеч,защото понякога трудно задържаме сълзите си.А не обичам да плача пред хората и много мразя да ме съжаляват.)
10.Във връзките ви, ако ви се случи да изпаднете в период, в който се чувствате нещастни и недооценени, то веднага напуснете партньора си. Имате нужда от човек, който постоянно да ви доказва любовта си и да ви поднася романтични изненади. Това най-силно ви зарежда. (И това е на 100% вярно дума по дума.А последното изречение е ключовата дума.)
Та какво излиза сега? Копирах го точка по точка целия текст и взе та излезе на 100% верен за мен специално.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-10-2015 на 12:59
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много си оригинален...
Дам понякога е готино да спреш да се взимаш насериозно и малко да си се поправиш на шут. Ако пък околните и най-вече зложелателите започнат и да те мислят за по-тъп отколкото си даже си е и бонус.В един момент може и да са мноoooго изненадани...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-10-2015 на 15:01
Всъщност дори след появяващите се напоследък научни теории за холографската Вселена няма как да си абсолютно сигурна дали не сънуваш,не си в някакъв биг брадър,някое опитно мишле в извънземна лаботаратория по типа на упоените кокошки за месо дето им били махали рецепторите и ги хранели с тръбичка,защото така заемали по-малко място или човешка батерия с вкаран в мозъка свят както онези в Матрицата.Така че да,всичко е относително и можем само да се надяваме,че света,в който живеем е това,което си мислим реално че е. Защото както може да се убедиш от много експерименти дори в реалността мозъците ни страшно лесно могат да се манипулират. Най-простия пример е с картинките тип зрителна измама.
![]()