.
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    Успокой се, ако на всеки провокатор скачаш толкова... Жалко е да се търпи безропотно в случай че нещо наистина минава допустимите граници ест, обаче би било добре поне да стартираш с опитите за разграничаване кога развихрянето е с основание и кога по-скоро не. В бъдеще ще има много хора, които ще те карат да се чувстваш тъпо по един или друг начин. Целта ми не е да рисувам кофти картини, ами да ти покажа, че би било добре да си подготвена.
    По въпроса - вероятно майка ти може да изиграе поне отчасти положителна роля. Да говорят двамата, двойка са все пак и може би ще даде резултат, ако тя изкаже добро мнение за симпатягата. Знам ли... доста вероятен сценарий е баща ти да е притеснен до голяма степен заради сексуалната част (със сигурност и други притеснения му се въртят). Никаква идея какви са ви отношенията с момчето и дали сте правили секс, но пробвай да се докажеш пред родителското тяло като разумна, вариант е и да говорите открито по темата... Това ми хрумва на първо четене. Да съм честна - аз самата не те възприемам като осъзнато момиче (не се обиждай, правописът ти например също има нужда от подобрения), но не виждам защо да си способна да носиш по-малко отговорност отколкото наборките си например.
    Последно редактирано от paradosou : 05-23-2015 на 14:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си