.
Затворена тема
Страница 103 от 186 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107113153 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 4649
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не
    Защо?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Sofia
    Защото не обичам да споделям нещо, различно от какъв шампоан имам и с какъв гланц се мажа, демек да си разказвам майчиното мляко на рандъм хора.

Град
    Dreamland
    Защото не обичам да споделям нещо, различно от какъв шампоан имам и с какъв гланц се мажа.
    Отговаряй на въпросите, които си харесаш.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на skate
    бахти умрелия форум...вече и аз незнам за кво влизам тука

Супер фен Аватара на Corb1225
    Защото не обичам да споделям нещо, различно от какъв шампоан имам и с какъв гланц се мажа, демек да си разказвам майчиното мляко на рандъм хора.
    Значи си приличате с дримока. Той обаче споделя каква отвара е забъркал и коя кокошка е превърнал в кон.

Град
    Sofia
    И аз довечера ще споделя каква гозба съм забъркала.

Супер фен
    Сега наваксах с четенето на написаното през обедната почивка, та therichbitch, поне ще отговориш ли на няколко въпроса, зададени от мен:
    1. Наистина ли си богата, и ако да - с какво - пари, приятели, природни дадености (големи гърди, хубаво тяло, красиви очи), дарби и т.н.?
    2. Наистина ли си к*чка?
    3. Би ли пратила снимка (не че ще можеш, дори и да искаш). :Д

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Офф вече цяла година не мога да реша къде искам - Ботев или Английската Гимназия.. За АГ чувам лоши отзиви за учителите и учебната им система, казват, че трябва да съм мазохист за да вляза там, но пък много искам там, също искам и в Ботев.. Не знам вече и аз какво искам..

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    .....
    Индиректно ще отговоря, да: когато се регистрирах през далечната 2008-а, не очаквах да направя повече от 5 мнения във форума и написах първото словосъчетание, което ми хрумна, продиктувано от ежедневното и целодневно припяване на тази песен от страна на съучничка. Никога не съм държала и харесвала да бъда разпознаваема с този ник.
    Прякорите ми в други форуми, блогове и социални мрежи са с коренно различна конотация.
    Последно редактирано от therichbitch : 05-25-2015 на 10:53

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Офф вече цяла година не мога да реша къде искам - Ботев или Английската Гимназия.. За АГ чувам лоши отзиви за учителите и учебната им система, казват, че трябва да съм мазохист за да вляза там, но пък много искам там, също искам и в Ботев.. Не знам вече и аз какво искам..
    И АГ се изкарва, и Ботев. Аз лично бих пробвала и в двете, но ако съм приета в двете, повече съм „за“ Ботев.

Супер фен
    ...
    Благодаря за отговора!
    /и все пак се надявах да напишеш дали и с какво оценяваш, че си богата; да издадеш малко за характера си + да напишеш едно не на третия въпрос. :Д
    Последно редактирано от M**** : 05-25-2015 на 11:09

Ако някой има път към Бургас тия дни да се обажда,че съм forever alone напоследък ;д

anonymous708973
    Guest
    Открийте грешката в изречението:
    В библиотеката има бебе и няма кафе!

Искам да знам кого да убия, за да си свършат скапаната работа.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Днес пък като съм засънувал,че трябва да ходя на училище и трябва вече да ставам,че ще закъснея вече. Събуждам се и в просъница си казвам на ум: "Хайде още малко,но вече наистина ще взема да закъснея." В следващият момент още в просъница ми идва мисълта,че всъщност днес може и да е почивен ден и да не трябва да ходя на училище. И в един момент ми светва крушката: "Абе какво училище какво закъсняване бе,аз вече от 9 години съм завършил и не ходя на училище!"

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Ако някой има път към Бургас тия дни да се обажда,че съм forever alone напоследък ;д
    Към края на седмицата ще се изсипят бая фенове на Левски и Черно море там. Току виж си си хванал някоя синя или зелена фенка...
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-25-2015 на 11:36
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

зелени фенки познава аз,ама не на Черно Море..други ;д
    иначе си намерих работа.Почнах мазното разместване на мебели в нас,ама не знам кое къде да сложа и как ще изглежда;д един диван вече 5 пъти го местя...апък докато го прекарам през вратата са измъчих 113213 часа
    ае отивам да ги мисля

love me like you do, lo-lo-lo-love me like you do ;D
    спц пз за ти знаеш..

дано да ме изберат.. днес бях на интервю за стаааж
    и нямам търпение да получа отговор. до седмица.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Dreamland
    Дано да те избират, Джейджиейчджиейч.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    зелени фенки познава аз,ама не на Черно Море..други ;д
    Предполагам на Нефтохимик.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Днес пък като съм засънувал,че трябва да ходя на училище и трябва вече да ставам,че ще закъснея вече.
    Аз сънувах, че съм робиня/слуга на вампир-крал, с когото правих секс и ми хареса. :д
    Нямаше вампирски зъби, просто знаех, че е вампир или някакъв странен фриик, беше с черна коса и много светла кожа, хилав, висок.

Онзи ден пък някакви ме гонеха, бягах от тях в лабиринт от коридори, попаднах в градски транспорт/метро в лондон, пистолетът ми засече и не успях да гръмна, този който ме преследваше ( дядка 50-55г. ), той започна да ми говори поучителни лекции, избягах от метрото и преплувах езерце в парк с крокодили.

А , по дяволите, не гледам филми, нямам никаква идея от къде се появиха тези образи в главата ми, сигурно предните дни съм се присетила за някакви филми ли, нямам идея дори от кой филм.
    Първият сън г/д ясно от къде идва, втория г/д ясно също ( като причина, не като самите образи и т.н. :д )

Общо взето - твърде много отговорности, а онзи вампир-крал ме освободи от всички, като ме взе за робиня. След земетресението директно сама тръгнах към портата на замъка му.
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-25-2015 на 15:13
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на pandabear
    хапвам си черешки, слушам музика и гледам как бивши съученици са наспамили фейсбук със снимки от бала ни миналата година по това време. всички пишат под снимките "липсвате ми" и пращат от онези дразнещите стикери със сърчица и тъжни човечета/кученца. не мога да ги разбера. на мен хич не ми липсват. излъгах. от време на време усещам липсата на Гошето, но предполагам, че това се дължи на факта, че 5 години сме седяли на един чин.

днес получих покана за сватба ;3

/също така си купих чанта, обувки, дънки, връхна дреха и две-три книги. аааа и разни други малки нещица за вкъщи от джъмбо ;д
    Последно редактирано от pandabear : 05-25-2015 на 16:17

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ...
    Номи, ще си позволя един съвсем аматьорски анализ ;д. Изхождайки от страха ти за преследване, достигам до схващането, че сънищата ти са като отражение именно на този факт. Вампирите в съзнанието ни са същества, които се прокрадват в тъмното, дебнат и преследват своята жертва. Обаче тук стигаме до частта, в която вампирът те е взел за роб, но всъщност лишавайки те от отговорностите, той те кара да се чувстваш свободна и удовлетворена. А робство ли е това, което ни кара да се чувстваме пълноценни и щастливи? И тук идва една съвсем моя трактовка, че ти всъщност не се страхуваш от преследване от човек, ти подсъзнателно се страхуваш, че системата те притиска, ти ставаш част от нея, от установените порядки, че съобразяваш твоите избори изцяло с нея и по този начин ставаш неин роб. Но когато се сблъскаш с този страх, т.е. осъзнаеш истината, но не просто да я осъзнаеш (защото това е истина, която всички малко или много осъзнаваме), а да поискаш да я промениш, ти ще преживееш катарзис и едва тогава ще можеш да тръгнеш по своя път, онзи който да те направи истински щастлива (например да се занимаваш с пеене ;п). Ти не си се изплашила от вампира, напротив - ти си се сблъскала с него, ти си му се отдала и си го консумирала, а когато изконсумираме своя страх, ние се оттърсваме от него и продължаваме напред.

Знам, чалнал съм се напоследък и гледам твърде дълбоко и философски ;д. И не разбирам хората, които си тълкуват сънищата, четат съновници и т.н. простотии. По този начин те заемат погрешната позиция да си обясняват обективната реалност със съня, а по-правилния и логичен път е съня да бъде обяснен с обективната реалност.
    Последно редактирано от Corb1225 : 05-25-2015 на 16:15

Мега фен Аватара на Lilanda
    Друго си е собственият ти брат да те овика, че му искаш помощ, да споделиш на познат за случилото се и той да ти каже "Мога ли да ти помогна с нещо?". Бясна съм просто. Не мога да седя на едно място.

anonymous708973
    Guest
    Удивително рано ще се прибера днес, ама мъничко почивка и захващам да дъвча мениджмънта.
    Мъже идват и разпознават приятеля ми и ми обясняват колко бил здрав. *кикоти се като 5-годишно*
    Густо. И микрото ми се получава, още по-густо.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мъже идват и разпознават приятеля ми и ми обясняват колко бил здрав. *кикоти се като 5-годишно*
    Ако видиш аз как се захилих на това, ще се засрамиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си