.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Може би главната причина поради, която се разделихме е жестока ревност . Но мисля, че (или поне се надяваме) , че в това време откакто не сме заедно си научихме уроците и двамата, затова се чудя ак да постъпя. И това, че съм на 25 години не е фактор и не ме предпазва да бъда глупак пред едно момиче .

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от kaloqnivanov Виж мнението
    И това, че съм на 25 години не е фактор и не ме предпазва да бъда глупак пред едно момиче .
    оф, мислех да задълбочавам в "проблема ти", но едва ли си заслужава. определено си повече от глупак, щом искаш да се намесваш отново в живота, знаейки, че има нов човек до себе си.
    Последно редактирано от pandabear : 05-26-2015 на 20:54

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    оф, мислех да задълбочавам в "проблема ти", но едва ли си заслужава. определено си повече от глупак, щом искаш да се намесваш отново в живота, знаейки, че има нов човек до себе си.
    Не, че го защитавам, но чак сега разбирам, че когато бившата ти, която вече си има приятел, те потърси, отново ти си виновен, месиш и се в живота и т.н., но тя няма никаква вина. Аха! Така е на 100 процента.
    Тя го е потърсила и той е решил, че още има шанс. Но вече си е негово решение дали ще постъпи мъжки и ще я отблъсне, ако види на къде отиват нещата.
    Авторе, една връзка прекъсната ли е веднъж, значи има някаква непреодолима причина. К'во те кара да мислиш, че ако се съберете, тази причина ще се изглади?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от kaloqnivanov Виж мнението
    И това, че съм на 25 години не е фактор и не ме предпазва да бъда глупак пред едно момиче .
    Само пред момиче ли, та ти си пуснал тема с оплакване тук, трудно ще успееш да докажеш, че в живота си нещо различно и без да е намесена жена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си