- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Не е истина колко е прекрасен, преди около 2 месеца гледах някакви чорапогащи с котки, и нямаше и ... го е запомнил, и търсил супер много и ми намерил, и поръчал :/
Прекрасен е.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Днес не ходихме на пикник, но беше дори по- добре. Заваля. И четирите затворихме заведението и си стояхме горе. И докато навън гърмеше, играхме "не се сърди човече". За последно бях играла с малкия ми братовчед преди... хм, 4 години. Ама играта се преустанови, защото той се разсърди :д. Днес победих с впечатляваща преднина :д. Беше забавно.
С темата в сряда се справих много добре. Тестът пък беше елементарен.
Сега обаче трябва да уча другата тема за утре.
И сега една една жена ми сподели, че като ме види все се сеща как като малка съм пяла песента на Любо- има ли цветя :д и ми стана.. мило.
пред нервна криза съмм или вече съм в нея, не знам :д но искам да свърши
разболявам се. Not cool : (
пред нервна криза съм и аз, имайки предвид обема на мат'рял за сесията. ддааам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
умряло ми е.
мисля, че е време нещо хубаво да ми се случи.
за профилактика, така:Д
да го духате
Тази година само от мъжката част имам близки абитуриенти. :Д
Много се радвам, че си е изкарал добре, нямах търпение да ми разкаже. Имал е и неприятни емоции, но поне са били много по-малко от приятните и не са се откроявали. ;3 Ще го накарам да се видим тия дни и да разкаже подробно всичко. ;3
^И аз така с ученето, а изпитът ми започва в понеделник и ще продължи 9 дни, завършвайки с устна част. Щеше да е окей, ако не беше много важен (като влияние върху живота ми в близко бъдеще). А сега не е окей...
Какъв изпит пишеш 9 дни о.О
Защо не можем наведнъж да
бъдем
и тук, и там - навсякъде,
където
могъщо и безкрайно бий
животът ?
К. А.: Както казват спортните коментатори, със стиха на Далчев постигнахме великолепен завършек на разговора. Ще се съгласите, надявам се, с мен, че един живот, дори осмислен и богат, не ни е достатъчен. Защото има други, по-съблазнителни варианти, които си остават непознати или непостижими. Затова стоим очаквателно пред телевизора или видеото, търсейки миражи, докато екранът угасне и сънят ни обори. А на следващия ден отново се редуват сън с миражи и миражи със сън, докато превърнем живота си в съномиражен ! - А дали ни харесва така, не можем да разберем до неговия край.
Най-накрая съм щастлива.
Вчера беше изключително тъп ден, ходих до Варна напразно, а след това изскочиха и други проблеми с разни документи и простащини... Но пък вечерта ми беше прекрасна <3 Един приятел би целият път от единия край на града до другия пеш само и само, за да ме види и да ми донесе ягоди... А всичко беше тръгнало от един базик
Много ме зарадва, изключително мил жест, с който ме накара да се усмихвам непрестанно
А пък днес от сутринта ме погнаха всички и правих две класна до преди малко... Голяма благодарност, голямо чудо бешеОбичам си ги тези идиотчета пък ♥ Ако можех да си остана тук, щях да го направя с удоволствие напук на мизерията и другите негативизми.
След малко ми предстои да се оправям и да си чупя краката по търсене на подходящи обувки и рокля за бала, кИфе и пътуване до Кв :3
Хубав, щастлив и ползотворен ден на всичкии!![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ПинкПантер, 'нормален', университетски.. За 10 кредита е, ако това го оправдава. :Д