- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Демонично обсебване , нечисти сили
Мерси за отговорите. Един последен въпрос : Как един човек може да разбере че е обладан? Какви са симптомите, най-общо?
Ами в началото започва като лоши сънища в комбинация с натрапчиви мисли (депресивни мисли , мисли за самоубийство , мисли , които не са характерни за теб) звукови халюцинации (в редки случаи и визуални) и резки смени на настроенията. Когато човек има такива симптоми трябва да се увери, че първо не страда от депресия ( ако няма отк акво да се депресирате значи нямате повод да имате депресия) , шизофрения (след ядрено-магнитен резонанс може да се потвърди ако имате шизофрения), биполярно разстройство (много често обладани хора получават тази диагноза и след екзорсизъм всичко се оправя). В ранните етапи демона може да бъде изгонен без много усилия и без да има нужда от контакт с екзорсист. Достатъчно е да ви дам два-три печата да си нарисувате и една молитва и сами можете да се оправите. В по-късен етап обаче положението става лошо и често обладаният не може да потърси сам помощ... Не стигайте до там защото много от екзорсизмите са неуспешни... Веднъж щом демона установи силна връзка с вас той има контрол над вас. Обладаният ще започне да ругае , ще се държи изключително вулгарно! Вулгарността , бруталните ругатни и обиди на сексуална тематика са много типични за демоните. Обладаният може да получава белези по кожата, да говори с друг глас , да знае неща които само вие знаете с цел да ви смаже психически и всякакви такива неща. Виждал съм чудеса просто... който се интересува да ми пише. Но си живейте живота и не посягайте към окултното както 2ма от вашия форум са направили. Не бива да играете със спиритически дъски , да ходите на гледачки да правите магии и тн
До defender: уеб дизайнер съм аз представил съм се., Като млад заради митьо пищова имах сблъсък с нечисти сили и до ден днешен се боря с тях и помагам на млади хора, които биват лесно манипулирани. Религия и вяра са две различни неща. Това дали си католик , православен или протестант не те определя. Просто католиците са извадили някои добри ритуали които и аз ползвам. По принцип се придържам към православието. Работата с енергии и тн не те прави окултист. Самите ангели и Господ са енергийни същества живеещи в астралния свят. Вярвам в Бог , неговия син Иисус и божият воин арх. Михаил
Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 11:08