.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 191

Hybrid View

аз не съм никакъв. Всички религии имат общи корени. Тук говорим за демонология и екзорсизъм. Някои от ритуалите за екзорсизъм са по-древни от Христос.... това не значи че не съм Християнин просто използвам всичко налично за гонене на нечистите сили.Аз не съм духовно-объркан. По-скоро ти си още дете и не знаеш много неща. Впила си поглед върху традиционните религии като кон с капаци а аз искам да ви покажа че религиите не са нищо повече от погрешни интерпретации на алчни и болни за власт хора... Има и истина в тях но има и много лъжа... Папата се вози в коли на 500 бона евро. Това ли е вашият идол и пример за праведен човек. На този човек л ивярвате или на православните митрополити с линкълни за не по-малко пари.Да ви имам и кумирите...Ако това за вас значи вяра то тогава по-добре да бъда неверник ... Има ли нещо по-несвято от религията. Религията злоупотребява с Христовите и Божиите закони...Много от екзорсизмите са неуспешни именно защото екзорсистите се придържат към една конкретна религия. Аз използвам всички налични методи и имам голяма ефективност!
    Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 12:47

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kaloqn_donchev1 Виж мнението
    Някои от ритуалите за екзорсизъм са по-древни от Христос....
    ясно, ясно.

сега пък и езически ритуали.

ПП: поне що не се ориентираш към траките, поне нещо от нашите земи.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ясно, ясно.

сега пък и езически ритуали.

ПП: поне що не се ориентираш към траките, поне нещо от нашите земи.
    виждам че ме взимате на шега. Аз тези неща не ги пиша за вас обаче а за тези от форума които имат проблеми и вярват в тези неща.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от kaloqn_donchev1 Виж мнението
    виждам че ме взимате на шега. Аз тези неща не ги пиша за вас обаче а за тези от форума които имат проблеми и вярват в тези неща.
    Който има проблеми и вярва в тия глупости... е най-добре да престане да мрънка, да се чуди какво го е обладало и да търси екзорсисти, а да се вземе в ръце, да повярва в себе си (а не в духове, ангели, демони, богове и етц. научна фантастика) и да започне да ДЕЙСТВА, да прави положителни неща за себе си и за околните.

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Който има проблеми и вярва в тия глупости... е най-добре да престане да мрънка, да се чуди какво го е обладало и да търси екзорсисти, а да се вземе в ръце, да повярва в себе си (а не в духове, ангели, демони, богове и етц. научна фантастика) и да започне да ДЕЙСТВА, да прави положителни неща за себе си и за околните.
    Геле и аз когато бях младо момче не вярвах в тия щуротии преди да преживея клинична смърт за няколко секунди в казармата и да започна да движа със сектата на Пищова и Жан. Блъсках яко, тренирах Карате Шотокан от 10 годишен и ходих да бия чичковци по плевенските кръчми. Живота ми обаче се промени. Казвам ти го защото виждам че си изкарал някакъв релеф я си се зобил, я не.. Виждам че имаш 6-abs гърди добре очертани рамене и трапец. Ама това няма да ти помогне на духовно ниво макар че все пак здрав дух - здраво тяло
    Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 14:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си