- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Демонично обсебване , нечисти сили
да мозъчните вълни са механични вълни а не електромагнитни. Мозъчните вълни са трептения. Всеки орган трепти с някаква честота и това е медицински фактШизофреника не е толкова тъп и аз съм учил едно време. Ама докато има дебили като ДокторСатана666 сред вас, няма спасение
Просто не всички хора са достатъчно умствено извисени да разберат идеите ми
![]()
АНахАххахААхахахахахахха.. ...
мозъчните вълни били механични
аахахахахахаххахахахах......
Ще те просветля малко, заблудени човече. Мозъка е изграден от милиарди нервни клетки наречени неврони. Невронът има тяло с много малки разклонения и дълъг израстък наречен аксон, ако не ме лъже паметта. Всеки неврон "изстрелва" нервен импулс към другите неврони с които е свързан. Когато множество неврони "стрелят" в синхрон, това са всъщност мозъчните вълни. Какви механични трептения, какви 5 лева.... ахахахаха
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-29-2015 на 23:10
Ама това да не е махало че да трепти механично ве? Това са електрически импулси, които се изстрелват от едната част на неврона към другата. Тук нищо не трепти, не се движи периодично в буквален, механичен смисъл. Затова няма как да са механични, иначе мозъка ти щеше да вибрира. За неговия не съм сигурен де, може и да вибрира.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-29-2015 на 23:09