- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Демонично обсебване , нечисти сили
Човекът го гонели демони и той съвсем случайно взел да се изживява като екзорсист. Странно съвпадение, нали?
Момчето има комплекси и иска да се докаже пред вас. Писах му на лично , предложих му да си разрешим спора там той реши обаче да пише в публичната тема , за да се докаже колко е компетентен.
Няма значение то тва, което написах се отнася и за мен така или иначе.
Тъкмо да ме опознаят хората, че съм от скоро тук.
АНахАххахААхахахахахахха.. ...
мозъчните вълни били механични
аахахахахахаххахахахах......
Ще те просветля малко, заблудени човече. Мозъка е изграден от милиарди нервни клетки наречени неврони. Невронът има тяло с много малки разклонения и дълъг израстък наречен аксон, ако не ме лъже паметта. Всеки неврон "изстрелва" нервен импулс към другите неврони с които е свързан. Когато множество неврони "стрелят" в синхрон, това са всъщност мозъчните вълни. Какви механични трептения, какви 5 лева.... ахахахаха
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-29-2015 на 22:10
я и аз да се включаОт много години за мен е ебаси кефа да чета в сексуалния раздел мненията на малоумниците от тийнпроблем ама нивга не очаквах тоз г-н Дончев да го видя тук
Познавам го от много време и зарибяваше мен и мой приятел да прайм някви магии и да му превеждаме молитвите. Кви пари взима не знам , май не взима ама знам че си изкарва парите с измами с недвижими имоти. Не му е чиста работата ,говори като надрусан , маа диазепами сутрин и вечер и ги пие с алкохол до такава степен е привикнал че ако недай си боже треа го оперират няма да го хване упойката. Ако е същия за който аз говоря нали , но съм почти сигурен че е той. Аз и моят приятел му бяхме "ученици" , но в последствие намерихме по-достоверен човек дет да ни учи точно на тема демонични обсебвания и някви такива. Аз лично категорично вярвам в обсебванията демоните и всички тез неща . г-н Дончев знае много обаче не е той човекът който трябва да прави екзорсизми по простата причина че той самият има нужда от такъв.
И аз превеждам един текст само че аз му предложих. Тъкмо да си упражня езика
Чичо Коки ме предизвика на интелектуално-езотеричен дуел във фейсбукАко не приема, ще загубя без бой. Леле леле, какво ли ще правя тогава...
![]()
азе съм чичо ДончевБлагодарение на твоя милост започна моето духовно извисение но не благодарение на теб завърши.Нямам нищо против методите ти за екзорсизъм и разваляне на магии ефективни са но тези неща не се правят от хора които не могат да оправят собствените си проблеми. Не е лъжа че си ненормалник и мен си ме заплашвал с магии няма нужда да ти припомням защото си мислеше че съм ти хаквал мизерния сайт
![]()
Докторе ще ти дърпам ушните миди! Да си знаеш!
Ама това да не е махало че да трепти механично ве? Това са електрически импулси, които се изстрелват от едната част на неврона към другата. Тук нищо не трепти, не се движи периодично в буквален, механичен смисъл. Затова няма как да са механични, иначе мозъка ти щеше да вибрира. За неговия не съм сигурен де, може и да вибрира.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-29-2015 на 22:09
Значи в крайна сметка един луд мами други луди. Барем да си беше отворил една секта, повече щеше да припечелва.
^ ми така е, ама все пак сектата повече грижи и бачкане, всеки ден да ти мрънкат с проблемите си някакви сектанти на главата и ти да им се усмихваш, а така е като фантом, намира една уязвима жертва, хаква я и изчезва в небитието, а сектата трябва да заличава следи.
така си мисля де, ся точно кво, е що е
ама ме кефи как в тая тема от само себе си се обединихме, хора дето всеки ден спорят един с друг, ейй, кво нещо е живота.