.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 191

Hybrid View

Мега фен
    ако човекът е изпаднал, не би било чудно, че е стигнал до такова положение, срещал/познавал съм хора, чиито родители са ги изгонили на 15-16 години от дома си и поради това че не са били подготвени да посрещнат суровите условия навън (от семейното "огнище"), са стигали до там че е трябвало да кандидатстват за/стават манекени в модни агенции, да работят като евтини масажисти(включително еротичен масаж), и пр., сещам се за един познат, който после си направи бизнес, но първо е трябвало да работи като модел/манекен, и същевременно учеше, но беше много предприемчив, упорит и твърд, и затова не пропадна, но успя, при все че докато работеше за 300-400лв. на месец, ядеше само най-скапани кифли, банички и пр., и косата му оплешивя, може би дори и поради липсата на достатъчно витамини беше сприхав/раздразнителен, така че не бързайте да обвинявате това момче, може и да се окаже, че случаят с него е подобен, само че не всички са много упорити, предприемчиви и твърди за да успеят в живота, някои се оказват хванати от един или друг вид немощ, поради това че светът е бил пълен с демонични влияния, понеже наистина ако можехме да видим бесовските духове, сигурно щяхме да ги виждаме навсякъде около себе си примерно подобно на човек, който намирайки се в центъра на торнадо може навсякъде около се бе си да види хартиите, дъските и въобще предмети увлечени от неговите завихряния, друг е въпросът, че някои са имали по-голямо благословение от други и са останали по-защитени в това отношение, няма как да знаеш за живота на улицата ако не си живял като онези изпаднали момчета и момичета, понеже, както някои казват, трябвало е да бъдат и гадни ("копелета") за да пробият, но като казвам това разбира се никак не защитавам нечие беззаконие, защото ако човек има възможност да спре да мошеничества и да си намери свястна работа, но продължава да върви по пътя на неправдата, тогава трудно ще може да се говори за ненарочно престъпление, надявам се че всички разбират тези неща и вярващите тук се молят искрено за доброто на тези хора (ще помоля докторчето да си спести контра-философиите)

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Съгласен съм с теб, те и такива хора най- често са склонни да попаднат под влиянието на секта.

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ако човек има възможност да спре да мошеничества и да си намери свястна работа, но продължава да върви по пътя на неправдата, тогава трудно ще може да се говори за ненарочно престъпление
    А между другото той казва, че има работа, а екзорсизъм прави за да помага на хората. А по едно време каза, че си е*е клиентите/пациентите.

Понеже гледам, че пишеш в религиозни теми да те питам мислиш ли че човек, който не е свещеник може да извършва екзорсизъм? Не се ли смята за шарлатанство?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Съгласен съм с теб, те и такива хора най- често са склонни да попаднат под влиянието на секта.

А между другото той казва, че има работа, а екзорсизъм прави за да помага на хората. А по едно време каза, че си е*е клиентите/пациентите.

Понеже гледам, че пишеш в религиозни теми да те питам мислиш ли че човек, който не е свещеник може да извършва екзорсизъм? Не се ли смята за шарлатанство?
    ако наистина може да изгони бесовските/злите духове трайно, тогава защо да не може дори и ако е считан за най-долен?!

"Учителю, видяхме един човек да изгонва бесове в Твое име; и му запретихме, защото не следваше нас. А Исус рече: Недейте му запрещава, защото няма никой, който да извърши велико дело в Мое име, и да може скоро след това да Ме злослови. Понеже оня, който не е против нас, е откъм нас. Защото който ви напои с чаша вода, понеже сте Христови, истина ви казвам: той никак няма да изгуби наградата си." Марк 9: 38-41

но не мога да гарантирам за никого дали е истински екзорсист най-малкото ако не съм изпитал ефекта от неговия екзорсизъм

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ако наистина може да изгони бесовските/злите духове трайно, тогава защо да не може дори и ако е считан за най-долен?!
    В Библията освен Христос, Апостолите в Църквата (и светиите в Църквата) имало ли друг да е гонил бесове? Дай цитати.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    В Библията освен Христос, Апостолите в Църквата (и светиите в Църквата) имало ли друг да е гонил бесове? Дай цитати.
    не се прави на разсеян/дебил, всеки те разбра какъв си компрометатор, как се опитваш(е) да ме дискредитираш, и че се правиш на (православен) християнин, но не си, то щеше да е разбираемо да говориш така ако ти и твоите братя по секта изгонвахте бесовските духове, но нито вие ги изгонвате както трябва, така че не се надувай фарисейска надувко

абе ти си голема ламя, голем провокатор се извъди деа. Той калоян е луд та дрънка ама и ти само простотии ръсиш. Нютоне екзорсизъм всеки може да прави, защото го прави в името на Господа и тези, които са по праведни имат по-големи шансове така е, но всеки има право да гони бесове в божието име.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от eastman47 Виж мнението
    Нютоне екзорсизъм всеки може да прави, защото го прави в името на Господа
    Ми то и лудите по някога убиват в името на Бога.

В Писанието пише:
    "Болен ли е някой между вас, нека повика презвитерите църковни и те да се помолят над него, като го помажат с елей в името Господне. И молитвата, произлизаща от вярата, ще изцери болния, и Господ ще го дигне; и ако е грехове сторил, ще му се простят" (Иак. 5:14-15).

Всеки за да се лекува трябва да ходи в Църквата и при дипломирани, доказани лекари.
    А не при самозванци.
    Последно редактирано от defender : 05-30-2015 на 21:28

В Писанието пише:
    "Болен ли е някой между вас, нека повика презвитерите църковни и те да се помолят над него, като го помажат с елей в името Господне. И молитвата, произлизаща от вярата, ще изцери болния, и Господ ще го дигне; и ако е грехове сторил, ще му се простят" (Иак. 5:14-15).

Всеки за да се лекува трябва да ходи в Църквата и при дипломирани, доказани лекари.
    А не при самозванци.
    абе шубльо почваш да ми лазиш и на мен по нервичките кво си я сложил тая курветия за аватар да не си 200 кила

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri

В Писанието пише:

А не при самозванци.
    Даже е най- добре първо при лекарите да иде, особено ако си мисли, че е обладан.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението

Не еба никого. Ебавах се. Като млад бях в казармата и да нямах родители които да ме подкрепят. Тежък живот имах но учих , тренирах и от мен излезе човек Екзорсизъм те уверявам че мога да правя и пари не взимам.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от kaloqn_donchev1 Виж мнението
    Не еба никого. Ебавах се. Като млад бях в казармата и да нямах родители които да ме подкрепят. Тежък живот имах но учих , тренирах и от мен излезе човек Екзорсизъм те уверявам че мога да правя и пари не взимам.
    кажи ми име на демон който си прогонил какво искаха от теб и от жертвата
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си