- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Престъпление и наказание
а ти като мислиш, защо все си изобличаван от истинското Божие Слово?!, не помниш ли колко много пъти бе изобличаван досега дори и просто от библейски цитати?!, понеже ето как пак пренебрегваш онова, което казахме за простотата:
"има само един Бог, Отец, от Когото е всичко, и ние за Него, и един Господ, Исус Христос, чрез Когото е всичко, и ние чрез Него." 1 Коринтяни 8: 6,
"боя се да не би, както змията измами Ева с хитростта си, да се разврати умът ви и отпадне от простотата и чистотата, която дължите на Христа." 2 Коринтяни 11: 3,
"има само един Бог и един ходатай между Бога и човеците, човекът Христос Исус" 1 Тимотей 2: 5,
"И каза ми: Напиши: Блажени тия, които са призвани на сватбената вечеря на Агнето. И казва ми: Тия думи са истинни Божии думи. Тогава аз паднах пред нозете му да му се поклоня; но той ми рече: Недей; аз съм съслужител на тебе и на братята ти, които държат свидетелството за Исуса; поклони се Богу; защото духът на пророчеството е да свидетелствуваме за Исуса." Откровение 19: 9-10,
"И, ето, ида скоро. Блажен, който пази думите на написаното в тая книга пророчество. Аз, Иоан, съм, който чух и видях, и когато чух и видях, паднах да се поклоня пред нозете на ангела, който ми, беше показал това. Но той ми рече: Недей! Аз съм служител на тебе и на братята ти пророците и на тия, които пазят думите на тая книга. Поклони се Богу." Откровение 22: 7-9
Последно редактирано от defender : 05-30-2015 на 14:07
не увъртай, много добре знаеш, че ти говорим за това дето пренебрегваш написаното в Новия Завет на Библията, което и ти цитирахме по-горе, а не ти говорим за това че не искаме да се трудим или че не искаме хората да се трудят във вярата, понеже след като ти пишем толкова много, значи че не сме от ленивите, докато ти пишеш само по няколко лекомислени реда, и то предимно за да ръсиш простотии и за да злоупотребяваш...