- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Престъпление и наказание
Ами може и да съм бил нахален.
Само, че знам хора, дето така като свещеник им се разкрякал и те после не искат да ходят в Църква. Все едно в храма не отиват да се помолят и почетат Бога, ами да почетат свещеника. А тука мисля проблема е в мисленето им.
ето ти сам свидетелстваш за себе си, че си от по-нахалните, защото има хора, които просто не са нахални и не искат да нахалстват, затова и онези, на които са им се разкрякали не са отишли повече там, защото са се почувствали недостойни или твърде грешни за да отидат отново там, или са си казали, че онези крякащите нещо не са наред и т.н...
лицемерът вика "дръжте лицемера"
ще ти се да ти повярват на това, ама нещо много често правиш(е) грешки, все едно че си супер малоумен, обаче как беше умен да намериш постовете на калоян дончев от бг мама и да го разконспирираш пред всички, а сега пак се правиш на голям дебил, като уж че си пропуснал да прочетеш дадения цитат в същия пост, който си цитирал, но си го редактирал/отрязал както направи и с предишния ми пост, в който ти бяхме извадили цитати от Библията?!, по-голям нахакан и нахален наглец от теб не съм срещал досега - опитваш се да се извиниш с едно: "еми аз дори не съм ти чел постовете"...
Последно редактирано от npp : 05-30-2015 на 18:37