- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Демонично обсебване , нечисти сили
ако човекът е изпаднал, не би било чудно, че е стигнал до такова положение, срещал/познавал съм хора, чиито родители са ги изгонили на 15-16 години от дома си и поради това че не са били подготвени да посрещнат суровите условия навън (от семейното "огнище"), са стигали до там че е трябвало да кандидатстват за/стават манекени в модни агенции, да работят като евтини масажисти(включително еротичен масаж), и пр., сещам се за един познат, който после си направи бизнес, но първо е трябвало да работи като модел/манекен, и същевременно учеше, но беше много предприемчив, упорит и твърд, и затова не пропадна, но успя, при все че докато работеше за 300-400лв. на месец, ядеше само най-скапани кифли, банички и пр., и косата му оплешивя, може би дори и поради липсата на достатъчно витамини беше сприхав/раздразнителен, така че не бързайте да обвинявате това момче, може и да се окаже, че случаят с него е подобен, само че не всички са много упорити, предприемчиви и твърди за да успеят в живота, някои се оказват хванати от един или друг вид немощ, поради това че светът е бил пълен с демонични влияния, понеже наистина ако можехме да видим бесовските духове, сигурно щяхме да ги виждаме навсякъде около себе си примерно подобно на човек, който намирайки се в центъра на торнадо може навсякъде около се бе си да види хартиите, дъските и въобще предмети увлечени от неговите завихряния, друг е въпросът, че някои са имали по-голямо благословение от други и са останали по-защитени в това отношение, няма как да знаеш за живота на улицата ако не си живял като онези изпаднали момчета и момичета, понеже, както някои казват, трябвало е да бъдат и гадни ("копелета") за да пробият, но като казвам това разбира се никак не защитавам нечие беззаконие, защото ако човек има възможност да спре да мошеничества и да си намери свястна работа, но продължава да върви по пътя на неправдата, тогава трудно ще може да се говори за ненарочно престъпление, надявам се че всички разбират тези неща и вярващите тук се молят искрено за доброто на тези хора (ще помоля докторчето да си спести контра-философиите)
Съгласен съм с теб, те и такива хора най- често са склонни да попаднат под влиянието на секта.
А между другото той казва, че има работа, а екзорсизъм прави за да помага на хората. А по едно време каза, че си е*е клиентите/пациентите.
Понеже гледам, че пишеш в религиозни теми да те питам мислиш ли че човек, който не е свещеник може да извършва екзорсизъм? Не се ли смята за шарлатанство?
ако наистина може да изгони бесовските/злите духове трайно, тогава защо да не може дори и ако е считан за най-долен?!
"Учителю, видяхме един човек да изгонва бесове в Твое име; и му запретихме, защото не следваше нас. А Исус рече: Недейте му запрещава, защото няма никой, който да извърши велико дело в Мое име, и да може скоро след това да Ме злослови. Понеже оня, който не е против нас, е откъм нас. Защото който ви напои с чаша вода, понеже сте Христови, истина ви казвам: той никак няма да изгуби наградата си." Марк 9: 38-41
но не мога да гарантирам за никого дали е истински екзорсист най-малкото ако не съм изпитал ефекта от неговия екзорсизъм
не се прави на разсеян/дебил, всеки те разбра какъв си компрометатор, как се опитваш(е) да ме дискредитираш, и че се правиш на (православен) християнин, но не си, то щеше да е разбираемо да говориш така ако ти и твоите братя по секта изгонвахте бесовските духове, но нито вие ги изгонвате както трябва, така че не се надувай фарисейска надувко
абе ти си голема ламя, голем провокатор се извъди деа. Той калоян е луд та дрънка ама и ти само простотии ръсиш. Нютоне екзорсизъм всеки може да прави, защото го прави в името на Господа и тези, които са по праведни имат по-големи шансове така е, но всеки има право да гони бесове в божието име.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ситри. Какво искаше е дълга история няма да разказвам.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
https://www.facebook.com/kdon4evaspektweb пиши тук иначе няма
ебати ламерите
Ми то и лудите по някога убиват в името на Бога.
В Писанието пише:
"Болен ли е някой между вас, нека повика презвитерите църковни и те да се помолят над него, като го помажат с елей в името Господне. И молитвата, произлизаща от вярата, ще изцери болния, и Господ ще го дигне; и ако е грехове сторил, ще му се простят" (Иак. 5:14-15).
Всеки за да се лекува трябва да ходи в Църквата и при дипломирани, доказани лекари.
А не при самозванци.
Последно редактирано от defender : 05-30-2015 на 20:28
нема толкоз убити типове мале мале![]()
![]()
абе ей мърлячна сектант ли ти приличам
Е ти лапачите ги знаеш как нали ти си бил и лапач и курва на "екзорсиста", а евреина е бил мн по- добре от теб, гарантирам ти.
с кво по-точно тая отрепка е повече от мен.
С всичко. Първото е, че всички го познават, а теб никой не те знае.