- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спорт = малки гърди?
Хей! Вероятно темата не трябва да е в тази категория ,но наистина много ме интересува! Та аз съм момиче попринцип слабо ,но съм в началото на пубертетските години и усещам промяна и как надебелявам..а не искам това. Предлагах си да спортувам , добре нямам нищо против , но проблемът ми е един : тъй като съм слаба и след като спортувам ще си остана така дали гърдите ми ще са малки?? Много се интересувам , не искам да имам малки гърди и се надявам да ми помогнете . Благодаря за вниманието![]()
Оправдания да не спортуваш има много, признай пред себе си, че те мързи и си живей живота.
Малки гърди = малки гърди. Това е единствената и неоспорима истина!
зависи как, какво и колко спортуваш. иначе си отиват, да ;д
Те малките гърди са по- хубави, поне като остарееш не увисват много
Само външно? А като актриса? Лицето й играе - тая загадъчна усмивка, тези хитри очи...абе влюбен съм в тая жена и тва е ;д.
интересно, на мен пък ми е много премерена и фина, има загадъчност, ама не изглежда хитра и игрива :Д
Edit: само тук ми е малко по- така, aма това е роля все пак, по интервюта няма това излъчване
Последно редактирано от therichbitch : 05-30-2015 на 21:34
аз харесвам да има лека дрезгавина :Д
И май съм единствената, която не си пада по английски акцент
Многолики са Ал Пачино и Антъни Хопкинс, но това си е мое мнение, естествено
Последно редактирано от therichbitch : 05-30-2015 на 21:40
Някой по-млад? За Ейдриън Броуди примерно какво мислиш?
Джак Лемън?
Не съм запозната с филмографията му (Броуди) или не ми е направил впечатление. Смятам, че Джони Деп, примерно, играе сравнително добре, както и Робърт Дауни Jr. и Киану Рийвс. Clive Owen беше ми допаднал в няколко филма. Но и те са си към 40-50, не са на 20-30. Като цяло смятам, че по- старите актьори доста по- умело се превъплъщават в различни роли, като не изключвам възможността и сред по- младите да има големи таланти, които просто още не са се ошлайфали. Примерно Eddie Redmayne според мен си заслужи оскара.
Но тия най- най- модерните сега тип Зак Ефрон и оня блещукащия- категорично не.
П.П. Не знам защо само мъже изброих, ама така потръгна разговорът. )
и Захари Бахаров хах![]()
Последно редактирано от therichbitch : 05-30-2015 на 22:19
Не мога да ти свикна на хумора още ;д.
Джони ми е тотален любимец от мъжка страна. Сигурно ще те изненадам, но любимия ми негов филм е Don Juan DeMarco. Изумително е колко различен и красив може да е света, пречупен през различните съзнания, особено пък на един приятно побъркан тип ;д. Съгласен съм напълно с теб за по-старите актьори, аз като цяло не съм киноман и новите много не ги знам. Този Eddie Redmayne ми е адски нелицеприятен, но той май по принцип си е такъв, не само според мен ;д.
От жените освен Кийра, голяма любимка ми беше/е Сандра Бълок.
А г-н Захаров е номер едно, няма какво да говорим, особено по едно време като си беше пуснал коса ;д. То е било за роля сигурно, но си беше потрес.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-30-2015 на 22:50
ехаа, корб, и на мен джони ми е любим. разбира се, заедно с джим кери.
чичката твърди, че е еднотипен/еднотипажен актьор, който може да играе само джак спароу.
явно не е гледал ревльото, джак изкормвача, дон жуан, едуард ножиците.. и още.
poneje me draznish, dori nyama da si pravya truda da pisha na bege.
ne si pridavai tolkova vajnost. otdavna sym go gledala, zashtoto haresvam johnny. omg
http://www.teenproblem.net/forum/sho...E-vol-4/page56
chichkata s malkata pishka /dori se rimuva O:/ ne iska da si priznae, che greshi