.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Върти те както си иска Вижда ,че имаш интерес и ти прави някакви жестове да си мислиш ,че тя изпитва нещо по-така ,но това са просто лапешки игрички Сигурно с приятелките й се спукват да те обсъждат Иначе ти бъди малко по-настоятелен ,ама си е ясно ,че те върти яко

Повече от фен
    .
    Последно редактирано от funkey : 05-31-2015 на 21:59 Причина: асд

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Доротея1 Виж мнението
    Върти те както си иска Вижда ,че имаш интерес и ти прави някакви жестове да си мислиш ,че тя изпитва нещо по-така ,но това са просто лапешки игрички Сигурно с приятелките й се спукват да те обсъждат Иначе ти бъди малко по-настоятелен ,ама си е ясно ,че те върти яко
    Ма аз това го разбирам , тъпото е ,че тя не може да го осъзнае. Не съм се правил на потаен да не показвам намеренията си , не намирам смисъл да се правя на ударен - или иска или не (Естествено без крайни неща) По-настоятелен от това не мога да бъда. Пълна гавра си прави с мен ,като че ли не ми се иска да и сипвам , просто мисля следващия път да и покажа каква шматка е (в рамките на разумното , без излишни драми) да не остане с погрешно впечатление като до сега. Така ги виждам нещата аз. Лошото само е,че не съм го очаквал това от нея.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Може пък просто да си те иска за секс приятелче.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Може пък просто да си те иска за секс приятелче.
    Ами и на това ще съм доволен ,но като че ли фактите говорят друго

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от funkey Виж мнението
    Ами и на това ще съм доволен ,но като че ли фактите говорят друго
    Ами в такъв случай, когато ти се отдава възможност нарушавай личното и пространство колкото ти се ще без да ти пука за "емоционалното и здраве", а когато се прави на оборотна въобще не я и отчитай. Вероятно е поредната девойка дето не знае дали я сърби или я боли. Също вероятно е и да те използва като заместителче до моментите, в които не се сеща за "любовта на живота си"
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами в такъв случай, когато ти се отдава възможност нарушавай личното и пространство колкото ти се ще без да ти пука за "емоционалното и здраве", а когато се прави на оборотна въобще не я и отчитай. Вероятно е поредната девойка дето не знае дали я сърби или я боли. Също вероятно е и да те използва като заместителче до моментите, в които не се сеща за "любовта на живота си"
    В смисъл да нарушавам личното и пространство? Днес я видях на кафето , но не си засякохме погледите седнах при моите хора на по-далечна маса и нищо. В никакъв случай няма да и пиша, със сигурност не съм толкова жалък да продължавам да се излагам с нея. Окей съм с това да правим просто секс , но в това положение малко...? И също,че тя даже не каза едно ''извинявай , че не се обадих'' не мога просто така да го оставя? И да , и аз вече не знам тва момиче какво иска , не мога да и вляза в главата и да разбера. И да звучи доста добре , което и аз си мислех, да гледам да не я ебавам особено?
    Последно редактирано от funkey : 06-02-2015 на 22:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си