- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна ситуация , нужда от съвет?
Върти те както си искаВижда ,че имаш интерес и ти прави някакви жестове да си мислиш ,че тя изпитва нещо по-така ,но това са просто лапешки игрички
Сигурно с приятелките й се спукват да те обсъждат
Иначе ти бъди малко по-настоятелен ,ама си е ясно ,че те върти яко
![]()
.
Последно редактирано от funkey : 05-31-2015 на 21:59 Причина: асд
Ма аз това го разбирам , тъпото е ,че тя не може да го осъзнае. Не съм се правил на потаен да не показвам намеренията си , не намирам смисъл да се правя на ударен - или иска или не (Естествено без крайни неща)По-настоятелен от това не мога да бъда. Пълна гавра си прави с мен ,като че ли не ми се иска да и сипвам , просто мисля следващия път да и покажа каква шматка е (в рамките на разумното , без излишни драми) да не остане с погрешно впечатление като до сега. Така ги виждам нещата аз. Лошото само е,че не съм го очаквал това от нея.
Може пък просто да си те иска за секс приятелче.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ами в такъв случай, когато ти се отдава възможност нарушавай личното и пространство колкото ти се ще без да ти пука за "емоционалното и здраве", а когато се прави на оборотна въобще не я и отчитай. Вероятно е поредната девойка дето не знае дали я сърби или я боли. Също вероятно е и да те използва като заместителче до моментите, в които не се сеща за "любовта на живота си"![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
В смисъл да нарушавам личното и пространство? Днес я видях на кафето , но не си засякохме погледите седнах при моите хора на по-далечна маса и нищо. В никакъв случай няма да и пиша, със сигурност не съм толкова жалък да продължавам да се излагам с нея. Окей съм с това да правим просто секс , но в това положение малко...?И също,че тя даже не каза едно ''извинявай , че не се обадих'' не мога просто така да го оставя? И да , и аз вече не знам тва момиче какво иска , не мога да и вляза в главата и да разбера. И да звучи доста добре , което и аз си мислех, да гледам да не я ебавам особено?
Последно редактирано от funkey : 06-02-2015 на 22:30