- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Браво, правилно се ориентира, че сме само две деца на нашите - по отношение конкретен отговор - едно от двете е (или е брат, или е сестра). :Д
Обичам животните - особено, когато са малки! (:
Всъщност лъжа - не обичам всички животни - към хлебарките, молците, комарите, мухите, бълхите, кърлежите и все подобни имам повече от негативни чувства! Кърлеж ме е хапал веднъж - когато бях на 20 г. - сам си го махнах, не ходих до болничен кабинет.
Обичам представителите на семейство котки, кучетата не ги харесвам (единствено за порода "хъски" правя изключение). Не си падам по намирисващи животинки - порове и т.н. Искам да имам мармозетка, както и говорящ папагал. Гледал съм клипове в youtube - тия пернати подлежат на страхотна дресировка!!! Възхищавам се на враните - според мен са едни от най-интелигентните видове птици. Кефя се супер много на новоизлюпени пиленца (някой виждал ли е), ама като пораснат в петли и кокошки сякаш стават грозни (и много тъпи, много много тъпи). Кокошката е едно от най-тъпите пернати. Прилича ми на динозавър с крила и пера... т.е. на липсващото звено. (:
Последно редактирано от M**** : 06-02-2015 на 20:38
Интересуваш ли се от химия?
Биохимия?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Като ученик много ми спореше химията! Биологията някак не ме влечеше чак толкова много. Аве, главно бяха физика и химия (без значение каква химия - дали неорганична, или органична). Лесно помнех съединенията. И наименованията.
Сега, 10 години след като завърших даскало, съжалявам, че не избрах да следвам фармация. Ако го бях сторил, то щях да работя нещо много по-интересно, доходоносно и перспективно, ама... :/
Да, това пише на този безценен документ (безценен не защото е скъп за мен, а защото наистина няма никаква стойност, освен когато си вадиш свидетелство за управление на МПС).
А, де - и аз се чудя защо не избрах фармация. А и тогава не мислех в перспектива - т.е. не си давах сметка, че след време ми трябва професия и то професия, която ще ми осигури работа... :/