Първоначално написано от an7raks Не мога да ти дам такава... Освен, за да могат да са в стадото. Първоначално написано от tori От на Безкракия дълбокото творчество иде, как може да не знаеш?! Песента въобще не я знаех, безкрак също не знам на кой казват, но след китиблуум се сетих, че е черния.
Първоначално написано от papugai Песента въобще не я знаех, безкрак също не знам на кой казват, но след китиблуум се сетих, че е черния. И аз не знаех песента и даже не го бях чувал тоя "лаф", ама тоя го знам от всички гаври и вицове за краката му. Не знам що си ме цитирал.
Първоначално написано от an7raks Не знам що си ме цитирал. Жена ти е твоя отговорност, ако трябва и с бой, ще трябва да я вкараш в правия път.
Първоначално написано от papugai Жена ти е твоя отговорност, ако трябва и с бой, ще трябва да я вкараш в правия път. Жена му си е съвсем в правия път. Просто е музикален пес.
Първоначално написано от papugai Жена ти е твоя отговорност, ако трябва и с бой, ще трябва да я вкараш в правия път. Не мога да й казвам какво да харесва... Ако си позволи да ми пуска чалгии, ще я набия, ама тя пак ще си го харесва, нищо, че няма да се повтори инцидента.
Правила