.

Виж резултатите на анкетата: Момчета, защо повечето несикате момичето да ви оправи с пенис колан?

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ще боли

3 9,68%
  • ще ме помислят за обрат

3 9,68%
  • това е за момичета

10 32,26%
  • искам да ме опъне момиче с пенис колан

15 48,39%
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 139
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Надява се някой да и каже, че е нормално, може би защото се съмнява, че гаджето и е педал и я е страх да не я остави, за да си го опъват с истински пенис.
    В това няма нищо педалско. Може би ти ме съмняваш, че може да си педал, защото постоянно говориш нещо против тях. Опитваш се да ме обедиш, че не си педал.
    Гаджето ми няма да ме остави. Ние с него сме много щастливи.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от kamelia_kamm Виж мнението
    В това няма нищо педалско. Може би ти ме съмняваш, че може да си педал, защото постоянно говориш нещо против тях. Опитваш се да ме обедиш, че не си педал.
    Ако бях педал до сега да съм го разбрал, вече съм на 18. А иначе съм хомофоб, приеми го ако искаш като извратеност. Като видя мъже да се лигавят по улиците, направо ми идва да ги спукам от бой. Лесбийките не ме дразнят толкова, даже искам да пробвам с лесбийка

поради същата причина поради, която ти не би нарекла секс, това ако никой не ти пипа котето, дупето, зърната и не те целува..
    бой, йебанье и чалга

Исакам равенство между половете. Имала съм 10 приятеля през живота. Само един от тях го опънах с пенис колан а другите скъсаха с мен и им спадна. Защо момчета неискате да ви опъне красиво момиче с пенис колан?
    Отговора е лесен:
    Защото мъжете имат ГОЛЯЯЯЯЯМОООО ЕГО!!! Едно такова оправяне с пенис колан би наранило егото им и би ги направило по-малко мъже от колкото си мислят, че са.

Иначе съм чувал, че е било готино и ако е наистина някоя готина мацка бих опитал Стига всичко това да е ДИСКРЕТНО

Опитваш се да се Обедиш, че "мъжът" ти не е педал и май се опитваш да се Обедиш, че си грамотна.

Цитирай Първоначално написано от diskreten Виж мнението
    Отговора е лесен:
    Защото мъжете имат ГОЛЯЯЯЯЯМОООО ЕГО!!! Едно такова оправяне с пенис колан би наранило егото им и би ги направило по-малко мъже от колкото си мислят, че са.

Иначе съм чувал, че е било готино и ако е наистина някоя готина мацка бих опитал Стига всичко това да е ДИСКРЕТНО
    Демек да си дискретно педалче ?

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    Демек да си дискретно педалче ?
    Това че си падам САМО по жени колко е педалско?

Супер фен Аватара на NissaN
    Педалска работа.Мъжа е да е.е,а не жената.Затова се вика силният пол.

Опитваш се да се Обедиш, че "мъжът" ти не е педал и май се опитваш да се Обедиш, че си грамотна.
    Аз съм много грамотна, а мъжът ми не е педал и никога няма да стане.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    заради такива, като твоето мнение хората остават с грешно мнение
    Дарт Вейдър на човешката глупост

Супер фен Аватара на fanton1
    мъжът ми не е педал и никога няма да стане
    А папугай не го интересуват гърди...

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    А папугай не го интересуват гърди...
    не ме интересуват, стига да са по-големи от моите

Град
    Sedes Sancti Petri
    Камелия, виждала/чувала ли си майка ти и баща ти как правят секс?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Като видя мъже да се лигавят по улиците, направо ми идва да ги спукам от бой. Лесбийките не ме дразнят толкова, даже искам да пробвам с лесбийка
    тъпо, бате.
    освен това на гей парад ли си ходил? аз не съм виждала гейовете да демонстрират чувствата си публично.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    аз не съм виждала гейовете да демонстрират чувствата си публично.
    Ако гледаш само към небето няма как да видиш.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Аз съм виждал, не на гей парад. До баба живее един, на около 40 години, има си некъв приятел от Пловдив, лигават си се в двора. На всичкото отгоре е и учител.

Ти прост ли си?
    1. Сексуалността на някого няма нищо общо с умението му да бъде учител.
    2. Не се "лигавят" повече от колкото ти се "лигавиш" с жена.
    3. Това, че ти и още няколко души тук сте бавни, които не могат да си избият комплексите от главата, не значи, че всички са такива. Както виждаш над 50% са отговорили "искам да ме опъне момиче с пенис колан".
    4. Аз в началото казах, че бих искал да пробвам, а не съм казвал, че със сигурност ще ми хареса. Казах го защото аз, за разлика от други като теб, когато не съм запозна напълно по някаква тема слушам какво казват специалистите по нея, които значт много повече от мен и със сигурност много повече от теб, и тези специалисти (сексолозите) казват, че е хубаво да се опита.
    5. Как си хомофоб (мразещ хомосексуалните), а харесваш лесбийките (хомосексуални). Значи тебе те те кефят, но ако същото нещо го прави пола, който не те привлича сексуално, е гнусно. И освен това си такъв екстремен хомофоб. Не е нещо религиозно, щом нямах проблем с лесбийките, не е просто да не ти харесва гледката на двама мъже да се целуват (и на мен може да не ми е любимата, но това не значи, че трябва да е забранена), единствените 2 убяснения, за които се сещам са:
    а) Имаш психично заболяване, породено от психическа травма в детска възраст.
    б) Ти си вътрешно хомосексуален, но се опитваш да го отхвърлиш, като минаваш в другата крайност.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Нямах предвид, че сексуалността на някого е свързана с умението му да бъде учител.
    Не съм казвал, че си педал.
    Каква религия? Той папата е на път да удобри гей браковете.
    И нямам психично заволяване, нито съм хомосексуалист.

Само че това вече няма нищо общо с темата. Ако толкова те интересува мнението ми и психологическия ми профил пиши на ЛС.
    Последно редактирано от inewton : 06-05-2015 на 20:38

А твоето предишно мнение много ли имаше връзка с темата?

Цитирай Първоначално написано от killer1243 Виж мнението
    когато не съм запозна напълно по някаква тема слушам какво казват специалистите по нея, които значт много повече от мен
    Добре и специалистите като ти кажат, че е хубаво да се опита, давай да ставаме пендели, щот специалистите така са казали. Боли ме кой кво казва, за мен и за много други, очевидно, тва е педалска история, за теб не е, защото или си педал или си някъв изнежен, абе, демек педал.

На мъжкия пол неслучайно му се вика силният пол. Един мъжки индивид трябва да е мъжествен, доминиращ, а не изнежен педал, на когото да му го вкарва жена отзад.

На мъжкия пол неслучайно му се вика силният пол. Един мъжки индивид трябва да е мъжествен, доминиращ, а не изнежен педал, на когото да му го вкарва жена отзад.
    Много точно.

Banned Супер фен
    bahti wyrlite homofobi tuka twa opira do dominirane, a ne do seksualna orientaciq, typaci

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    bahti wyrlite homofobi tuka twa opira do dominirane, a ne do seksualna orientaciq, typaci
    Не опира само до доминиране, може да е и от педалщина и от страх да не го изостави или до краен мазохизъм.

Цитирай Първоначално написано от killer1243 Виж мнението
    Ти прост ли си?
    1. Сексуалността на някого няма нищо общо с умението му да бъде учител.
    2. Не се "лигавят" повече от колкото ти се "лигавиш" с жена.
    3. Това, че ти и още няколко души тук сте бавни, които не могат да си избият комплексите от главата, не значи, че всички са такива. Както виждаш над 50% са отговорили "искам да ме опъне момиче с пенис колан".
    4. Аз в началото казах, че бих искал да пробвам, а не съм казвал, че със сигурност ще ми хареса. Казах го защото аз, за разлика от други като теб, когато не съм запозна напълно по някаква тема слушам какво казват специалистите по нея, които значт много повече от мен и със сигурност много повече от теб, и тези специалисти (сексолозите) казват, че е хубаво да се опита.
    5. Как си хомофоб (мразещ хомосексуалните), а харесваш лесбийките (хомосексуални). Значи тебе те те кефят, но ако същото нещо го прави пола, който не те привлича сексуално, е гнусно. И освен това си такъв екстремен хомофоб. Не е нещо религиозно, щом нямах проблем с лесбийките, не е просто да не ти харесва гледката на двама мъже да се целуват (и на мен може да не ми е любимата, но това не значи, че трябва да е забранена), единствените 2 убяснения, за които се сещам са:
    а) Имаш психично заболяване, породено от психическа травма в детска възраст.
    б) Ти си вътрешно хомосексуален, но се опитваш да го отхвърлиш, като минаваш в другата крайност.
    Колко зимаш на час, гейско психоаналитиче?
    Ей зарад такива пачи кат тебе, нещата не върят на добре!
    бой, йебанье и чалга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си