- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, защо повечето неискате момичето да ви оправи с пенис колан?
ще боли
ще ме помислят за обрат
това е за момичета
искам да ме опъне момиче с пенис колан
поради същата причина поради, която ти не би нарекла секс, това ако никой не ти пипа котето, дупето, зърната и не те целува..
бой, йебанье и чалга
Отговора е лесен:
Защото мъжете имат ГОЛЯЯЯЯЯМОООО ЕГО!!! Едно такова оправяне с пенис колан би наранило егото им и би ги направило по-малко мъже от колкото си мислят, че са.
Иначе съм чувал, че е било готино и ако е наистина някоя готина мацка бих опиталСтига всичко това да е ДИСКРЕТНО
Педалска работа.Мъжа е да е.е,а не жената.Затова се вика силният пол.
Камелия, виждала/чувала ли си майка ти и баща ти как правят секс?
Аз съм виждал, не на гей парад. До баба живее един, на около 40 години, има си некъв приятел от Пловдив, лигават си се в двора. На всичкото отгоре е и учител.
Ти прост ли си?
1. Сексуалността на някого няма нищо общо с умението му да бъде учител.
2. Не се "лигавят" повече от колкото ти се "лигавиш" с жена.
3. Това, че ти и още няколко души тук сте бавни, които не могат да си избият комплексите от главата, не значи, че всички са такива. Както виждаш над 50% са отговорили "искам да ме опъне момиче с пенис колан".
4. Аз в началото казах, че бих искал да пробвам, а не съм казвал, че със сигурност ще ми хареса. Казах го защото аз, за разлика от други като теб, когато не съм запозна напълно по някаква тема слушам какво казват специалистите по нея, които значт много повече от мен и със сигурност много повече от теб, и тези специалисти (сексолозите) казват, че е хубаво да се опита.
5. Как си хомофоб (мразещ хомосексуалните), а харесваш лесбийките (хомосексуални). Значи тебе те те кефят, но ако същото нещо го прави пола, който не те привлича сексуално, е гнусно. И освен това си такъв екстремен хомофоб. Не е нещо религиозно, щом нямах проблем с лесбийките, не е просто да не ти харесва гледката на двама мъже да се целуват (и на мен може да не ми е любимата, но това не значи, че трябва да е забранена), единствените 2 убяснения, за които се сещам са:
а) Имаш психично заболяване, породено от психическа травма в детска възраст.
б) Ти си вътрешно хомосексуален, но се опитваш да го отхвърлиш, като минаваш в другата крайност.
Нямах предвид, че сексуалността на някого е свързана с умението му да бъде учител.
Не съм казвал, че си педал.
Каква религия? Той папата е на път да удобри гей браковете.
И нямам психично заволяване, нито съм хомосексуалист.
Само че това вече няма нищо общо с темата. Ако толкова те интересува мнението ми и психологическия ми профил пиши на ЛС.
Последно редактирано от inewton : 06-05-2015 на 20:38
А твоето предишно мнение много ли имаше връзка с темата?
Добре и специалистите като ти кажат, че е хубаво да се опита, давай да ставаме пендели, щот специалистите така са казали. Боли ме кой кво казва, за мен и за много други, очевидно, тва е педалска история, за теб не е, защото или си педал или си някъв изнежен, абе, демек педал.
На мъжкия пол неслучайно му се вика силният пол. Един мъжки индивид трябва да е мъжествен, доминиращ, а не изнежен педал, на когото да му го вкарва жена отзад.
bahti wyrlite homofobi tukatwa opira do dominirane, a ne do seksualna orientaciq, typaci