.
Резултати от 1 до 25 от общо 2753

Threaded View

Супер фен

ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29

Ааааа, аааааа, аааааа!
    Наспах се!!! 12-13 часа сън! Биобатерийките ми са заредени! (: Имам енергия!

Сега да наваксам с материала! (:

@ therichbitch:
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Откъде знаеш, че съм момиче? Може това да са ми хобитата или да ти отказвам виното, защото повече обичам да си похапвам
    You never really know, тъй че леко с набезите.
    Първо - приеми моята искрена благодарност, че отрази със своето присъствие тази скромна темичка! (:
    Аз само тук се подвизавам и само тук списвам моите авторски-оригинални слова. (:
    По отношение на забележката ти към мен - така е. Права си - никой нищо не знае, докато не разбере. (:
    Аз затова написах, че имам интерес докато нещо е мистериозно и загадъчно. След това бързо губя внимание към него.
    Надявам се, че не приемаш закачките ми като вид набези към твоята неприкосновена личност, но кой знае - след като цяло стихотворение съчини за кратко време (и при все, че по твоите думи не си спала над 30 часа...) - явно нещата седят по друг начин.

@ pe6oskeiborda:
    Приятел, ще се вслушам в съвета ти и ще продължа да вървя напред.

@ SHPAIdURmeN:
    Чудя се, защо искаш отговора по един от въпросите да го подам малко по-късно?
    бтв: не мисля да се впускам в сложни аргументи (най-малкото защото сам ще се оплета - няма 100% издържана теза).
    Затова след около час ще почна да отговарям на всички зададени от теб въпроси по-горе. (:
    Последно редактирано от M**** : 06-06-2015 на 10:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си