.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    За краката съм сериозна, защото е много късен, или много ранен полет, и ако си изморен и искаш да дремнеш, се чудиш как точно да се свиеш :д И си представи 3 часа и половина така + времето, в което чакате в самолета да излетите :д

@ричбич, ужасно е, и аз дваж съм пътувала с автобус по 20+ часа. В такива случаи човек няма много избор.
    Даже един от двата пъти ( бърно - софия ) трябваше да седя до някакви странни пияни хора, на възрастта на баща ми ( унгарец беше единия, после дойде друг, щото местата ти ги пише на билета и нямаш много избор ), и бях малко сад.

@пинки, в португалските и двата пъти ми дадоха сандвич с черен хляб :д само такъв имаше

@калпазанке, заради уиз еър съм изпускала последния влак до сарагоса, всеки път треперех дали ще има час и повече закъснени :д

А за летищата какво ще кажете, не съм виждала много, но това в Мадрид е най-голямото, което съм виждала :д, следвано от Виена :д Знам, че в london са нещо огромно, но не съм ходила.
    В мадрид са 4 терминала, като между тях върви автобусче и се стига през магистрала, а на терминал 4 за да си стигнеш до гейта понякога ти трябва влакче :д Съответно и като слезеш от гейта, докато стигнеш до багажа - пак влакче.
    Последно редактирано от NomNomNom : 06-06-2015 на 10:09
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    За краката съм сериозна, защото е много късен, или много ранен полет, и ако си изморен и искаш да дремнеш, се чудиш как точно да се свиеш :д И си представи 3 часа и половина така + времето, в което чакате в самолета да излетите :д

@ричбич, ужасно е, и аз дваж съм пътувала с автобус по 20+ часа. В такива случаи човек няма много избор.
    Даже един от двата пъти ( бърно - софия ) трябваше да седя до някакви странни пияни хора, на възрастта на баща ми ( унгарец беше единия, после дойде друг, щото местата ти ги пише на билета и нямаш много избор ), и бях малко сад.

@пинки, в португалските и двата пъти ми дадоха сандвич с черен хляб :д само такъв имаше

@калпазанке, заради уиз еър съм изпускала последния влак до сарагоса, всеки път треперех дали ще има час и повече закъснени :д

А за летищата какво ще кажете, не съм виждала много, но това в Мадрид е най-голямото, което съм виждала :д, следвано от Виена :д Знам, че в london са нещо огромно, но не съм ходила.
    В мадрид са 4 терминала, като между тях върви автобусче и се стига през магистрала, а на терминал 4 за да си стигнеш до гейта понякога ти трябва влакче :д Съответно и като слезеш от гейта, докато стигнеш до багажа - пак влакче.
    Франкфурт е най-голямото в Европа и от мястото, на което ми спира влака, до чекин-а се върви с бърз ход половин час и е на същия терминал, но трябва да си пълен олигофрен, за да не можеш да се ориентираш. На майка й се налагало да сменя терминали там, каза, че с влакче са пътували от единия до другия.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С тях се изкушавам да пътувам само заради 32те кила багаж. Винаги съм над ограничението 23 кг и винаги се налага да вадя от куфара и да оставям *за следващия път*. Обаче да пътувам до майце си зарад тях и да ми сменят часа на полетите или не дай, Боже, датите... не си струва нервите.

На Мюнхен ми беше първото кацане и ченето ми опря пода. Берлин-Тегел също ми е на сърце. Любопитни са ми Милано и Франкфурт на Майн
    От Букурещ OTP съм тотално разочарована- автобусна спирка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си