.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Изтриването на дял не значи изтриване на данните. Даже форматирането може да не значи изтриване на данните.

Аз бих извадил харда и бих го сканирал с някоя програма за restore на файлове под някой друг Windows, или Linux през USB ако ще е на същия комп. Не че ги знам тия програми, ама нали затова имаме Google. Идеята е докато не си измъкнеш важните неща да не правиш никакви записи по харда, пък после ще му мислиш за инсталацията.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Изтриването на дял не значи изтриване на данните. Даже форматирането може да не значи изтриване на данните.

Аз бих извадил харда и бих го сканирал с някоя програма за restore на файлове под някой друг Windows, или Linux през USB ако ще е на същия комп. Не че ги знам тия програми, ама нали затова имаме Google. Идеята е докато не си измъкнеш важните неща да не правиш никакви записи по харда, пък после ще му мислиш за инсталацията.
    Проблема е,че съм на лаптоп и не мога да направя това. Не мога ли просто да върна до предишно състояние и да се върне ц-то и просто да го форматирам и да си инсталирам уиндоуса ?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от funkey Виж мнението
    Не мога ли просто да върна до предишно състояние и да се върне ц-то
    Можеш, влезни в уина и като ти зареди е нужно да преместиш часовника с час назад.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Можеш, влезни в уина и като ти зареди е нужно да преместиш часовника с час назад.
    Отново с отчайващо простите си коментари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си