- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анална промивка-как,с какво,колко и всичко по темата(Най-накрая!)
Надупваш се, мажат те с смазка, лубрикант, бъркат с пръстче да знаеш какво те чака, после само да приемеш, че ще те чукат това е.На повечето момичета проблема преди всичко е психологичен, че ще бъдат чукани като курви, но то е само докато започне да влиза, поне тези които съм чукал в дупето, винаги отначало има страх и/или се правят, че не искат, но после не мога да усетя вкаравам ли го някъде като се отпуснат....
бой, йебанье и чалга
Преди доста време ми се наложи да лежа дълго време в болница поради травма.
На леглата около мен постоянно идваха и си отиваха други пострадали повечето с проблем за операция. (мен не са ме оперирали). Та преди операция беше задължително да им направят клизма.
Начина по който я правиха беше със специален "уред". Това нещо представляваше пластмасов съд - вместимост около 1-2л. от който излизаше гумен маркуч. Пълнеха го със хладка сапунена вода и го вдигаха на високо. Гравитацията явно върши чудесна работа за тази цел. Цялата операция се правеше от една лелка (санитарка) на която и викаха "манивелата"- сещайте се защо
![]()
![]()
Та това би трябвало да е "професионалния" метод.
Виждал съм и начин от една бивша.
Тя просто развиваше слушалката на душа и пусше хладка вода да тече бавно. После прилепваше маркуча от слушалката към анусчето си и явно от налягането водата почваше да и влиза в дупето. И така няколко пъти.![]()
![]()
Успех в начинанието