.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4649

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Последният абзац е към мен (след цитата е, очевидно...) и него започнах :Д До толкова виждам (нещо ми се възпали окото )
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Като не си Смирненски ще пишеш в проза.
    Страшна логика, ако се позоваваме на която, трябваше във форума да си пишем 5-ма души, тъй като останалите не могат да пишат не в поезия, не проза, ми на български не могат да скалъпят нещо вярно, следователно би трябвало да се оттеглят, като не могат.

Чакам.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Последният абзац е към мен (след цитата е, очевидно...) и него започнах :Д До толкова виждам (нещо ми се възпали окото )

Страшна логика, ако се позоваваме на която, трябваше във форума да си пишем 5-ма души, тъй като останалите не могат да пишат не в поезия, не проза, ми на български не могат да скалъпят нещо вярно, следователно би трябвало да се оттеглят, като не могат.

Чакам.
    Дам логика.... Само дето въпросните форумци не могат да пишат според ТЕБ. Докато ти сама сподели,че не можеш да пишеш в стихотворения и да си изливаш мислите в тях баш като Смирненски,съответно по нормалния начин може и по-добре да ти се получи евентуално...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не могат да пишат според ТЕБ.
    Къкву миказъ че не разбръх?

Мисля, че е по- добре да спорим за кофите пред вас

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Къкву миказъ че не разбръх?

Мисля, че е по- добре да спорим за кофите пред вас
    Полудяваш Спиндерман.
    Ами аз пък ти предлагам да спорим за кофите пред вас.Нашите вече ги обсъдихме.Кофи като кофи,железни от старите софийски. :
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Полудяваш Спиндерман.
    Ами аз пък ти предлагам да спорим за кофите пред вас.Нашите вече ги обсъдихме.Кофи като кофи,железни от старите софийски. :
    не мога да разбера какъв й е проблема да ти говори за у тях, дори и адреса си да ти каже не мога да разбера какъв е проблема понеже пак никой няма да я открие, все пак кофите за боклук са движимо имущество. Днеска е на попа утре на НДК.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си