.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Повече от фен
    Ще се надявам в скоро време да не става,нов ми е лаптопа уж А относно флашката , форматирах я във формата, който каза, но сега как да прехвърля уина? Качиха се файлове от програмата която ми даде във флашката wtf?!
    Последно редактирано от funkey : 06-06-2015 на 17:13

Супер фен Аватара на JDeel
    Какво качване, с тази Rufus се работи по същия начин какво с Universal USB Installer. Избираш .iso файла, избираш къде да записваш, опциите, стартираш и чакаш... накрая се получава инсталационно USB. Мушкаш го в лаптопа, зареждаш от него и т.н.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Какво качване, с тази Rufus се работи по същия начин какво с Universal USB Installer. Избираш .iso файла, избираш къде да записваш, опциите, стартираш и чакаш... накрая се получава инсталационно USB. Мушкаш го в лаптопа, зареждаш от него и т.н.
    Ами не, просто ми форматира флашката в посочения формат ?? :Д

Повече от фен
    Оо извинявай, супер малкото бутонче ,въобще не го видях братко

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Ама ти някъв хипер прост ли си

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Ама ти някъв хипер прост ли си
    Припадай.

АНАТЕМА СТАНА мерси на jdeel,който съм забелязал,че и преди удря рамо на трагичните ми проблеми,евала ! Мерси и на Данита , макар и да не се разбрахме напълно Живи и здрави!

Повече от фен
    Не знам,това не е реално просто! Не знам как все на мен се случва да не сработи нещо ВИНАГИ?! Този уиндоус колкото и пъти да го сложа на флашката след като съм разпределил дяловете ми излиза,че липсва файл?! Викам окей аре явно умрелия торент не струва, ПРОБВАХ С ДРУГ? Познайте какво - сега не ми чете даже флашката , компа се стартира и ми показва , че няма уиндоус и трябва да се сложи. Не знам хора тва е някав ужас нереален.

Повече от фен Аватара на Данита
    Цитирай Първоначално написано от funkey Виж мнението
    Припадай.

АНАТЕМА СТАНА мерси на jdeel,който съм забелязал,че и преди удря рамо на трагичните ми проблеми,евала ! Мерси и на Данита , макар и да не се разбрахме напълно Живи и здрави!
    Радвам се, че съм помогнала.
    Ама ти продължаваш да го чоплиш въпреки всичко . Форматирай флашката под NTFS и давай пак с програмата да я направиш бутваща. Ако неще направи си диск.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Данита Виж мнението
    Радвам се, че съм помогнала.
    Ама ти продължаваш да го чоплиш въпреки всичко . Форматирай флашката под NTFS и давай пак с програмата да я направиш бутваща. Ако неще направи си диск.
    Какво да го чопля,тва просто ако не стане при мен няма при кой да е. АБСОЛЮТНО ВСИЧКО съм следвал стъпка по стъпка , не знам кво се случва, мисля да се самоубия. А за диска не знам вече , кво толкова и е на флашката майка му стара защо не става

Може да се е скапала.

Повече от фен
    Ми май за 2-ри път пак позна - Не ми отваря вече флашката , пише ми ,че диска е протектнат или нещо от сорта. Утре отивам да си взема нова и ако не стане ще се хвърля от някъде.

Е така ли се скапва флашка

Повече от фен
    Е така ли се скапва флашка
    Еми университетска флашка , кой знае ква е била точно Не може да се отваря , нито записва на нея , предполагам за нищо не става вече Сега си купих нова , стискайте ми палци да е от флашката и всичко да мине по мед и масло НАЙ-НАКРАЯ!

Повече от фен
    OPERATING SYSTEM WASNT FOUND TRY DISCONNECTING ANY DRIVES THAT DONT MAINTAIN AN OPERATING SYSTEM ?! Сега ми стои този шибан екран при стартиране и не ми чете флашките въобще?!!??!?!! Когато слагах дяловете остана от уин 7 нещо ,но ми изписа,че просто няма да имат ефект!? Какво да правя , честно отчаях се вече!

Буутваш ли от флашката?

А в BIOS как ти е настроено тогава? Не знам как е при другите, ама на моя лаптоп имам опция да избера Legacy или UEFI като начин на зареждане. Legacy... значи класически модел. И ако съм избрал това, а флашката е направена като за UEFI (GPT), тогава не ще да ми я зарежда. И обратното, ако е направена за MBR, тогава трябва да съм на Legacy за да тръгне. Мда, малоумна работа, ама ко да прайш...

Повече от фен
    А в BIOS как ти е настроено тогава? Не знам как е при другите, ама на моя лаптоп имам опция да избера Legacy или UEFI като начин на зареждане. Legacy... значи класически модел. И ако съм избрал това, а флашката е направена като за UEFI (GPT), тогава не ще да ми я зарежда. И обратното, ако е направена за MBR, тогава трябва да съм на Legacy за да тръгне. Мда, малоумна работа, ама ко да прайш...
    Никаква идея jdeel , за боотване не знам какво имате предвид . Лаптопа е асус , нов модел е , предполагам не трябва да се настройва да зарежда от флашка или диск при положение ,че като вляза в биоса не ми дава да избера тази опция (въобще я няма, а и нали ми тръгна преди да изкочи сега този проблем...) Мисля,че имам легаси където казваш, но не знам за какво е и не барам! Ако може дай скупе за 5 мин да се разберем ,че тук едно ,че е по бавно ами и по трудно ще се разберем...
    Последно редактирано от funkey : 06-07-2015 на 12:49

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Ооо колко си прос.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Ооо колко си прос.
    Казах нещо.

И какво стана в крайна сметка?

Повече от фен
    Uspqh snoshti nai nakraq! Nqmam vse o6te kirilica

Правила за публикуване