- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moje li purviq mi put da e na 14 godini
Moje li purviq mi put da e na 14 godini???
Priemam vsqkakvi komentari!!!
Ами можеш попринцип, но трябва ако си момче както си писал в профила си да използваш презерватив или да го направите преди на приятелката ти да и дойде цикъла
Само ако е с майка ти, че иначе ще ти се смеят колко ти е малко грахчето![]()
ако стане бела ще можеш ли да поемеш отговорност?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Никъде не пише с момче или с момиче ще го правиш?
Не може. Къде си тръгнал да си развяваш малката пишка толкова рано, я порасни още малко и психически, и физически и тoгава му мисли. Сега освен в коя дупка да си го пъхнеш не знаеш сигурно. Ще свършиш на няма и петата минута и няма да доставиш удоволствие на момичето (прекаления егоизъм е дразнещ, на кладааа), още повече ако тя е девствена ме викнете, ще си нося пуканки. Ще е ебаси цирка.
Много си закъснял/а, трябвало е още на 10 да го направиш![]()
I'm inlove with a criminal...
I ti se nogo zakusinial s otgavara i kato admin ti zabranqvan da pises tuk.
Не може.
Доколкото знам не. Мисля, че секс започваше да се прави като навършиш 28 години. Не знам със сигурност, но май не..
Даже до към 35 може да се изчака, по препоръчително е![]()
що да не може