- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да свърша? (момичета)
Здравейте! Имам следния проблем: винаги когато мастурбирам (правя го само , чрез галене на клитора) след време леко се разтрепервам и краката ми се затварят неконтролируемо , а ръката ми сякаш сама се премества от п*****а ми и не мога да се заставя да продължа да се търкам докато "избухна''. Конвулсиите на тялото си ги издържам по 3 секунди. В каква поза да застана, за да не мърдам толкова? Как да разбера, че съм свършила? Какво да направя, за да свърша, много искам да усетя какво е чувството.
Мислила ли си завъзможността някой друг да го прави това за теб?
Възможно е някой да те гали нежно или пък още по-добре да те гали с езиче
Така няма да се налага да контролираш, а просто ще се уставиш на удоволствието![]()
Еми принципно до свършване се стига по лесно като бъркаш вътре що не отвориш гоогле да напишеш G точката на жената и експериментирай хаха
виж сама е почти невъзможноизвикай ме да ти помогна 100% ще стане
![]()
LudiqZaek, G точката е само мит
xmistralx, Аз мога да ти помогна само ми кажи къде и кога, мнението ми по темата не е на шега.
алкохол в умерени количества
дано профилните ти години са верни
Като не искаш мъж, вземи си един вибратор и се радвай![]()
хаха верни са, обаче не пияи хора моля ви спрете да се предлагате
аз ако искам някой да го направи
лесно ще си намеря познат![]()
ами не е защото съм някоя пълна ромка (опитвам да се изразя по възможно най-милия мачин, не искам да обиждам никой, все пак всички сме хора ,нали) , въпреки, че ако бях едва ли щях да имам такъв проблем
![]()
![]()
предполагам, че е защото не съм от т.нар. "кифли" ... не се хвърлям на врата на всеки, който ми обърне малко внимание или си развява пачките пред мен .. явно днешната младеж очаква, че като ти предложи да се повозиш в новата му кола (с която се е сдобил благодарение на мама и на тати) вече си му паднала
супер повърхностни са станали всички, жените гледат парите на мъжете, а те от своя страна си търсят добре изглеждаща държанка -_- "нормалните" като мен на 40 години живеят в гарсониера, в крайните квартали,с по 5 котки.
![]()
![]()
А на 40 ? Ако беше на 40 щеше да знаеш как става работата със задоволяването, сигурен съмНещо ме метна по черешите
![]()
не съм момиче ама може примерно да си бръкнеш с едната ръка у дупето и така под нея да мушнеш палеца та да не бяга другата ръка, с която се галиш....
и така дано да изживееш така желания оргазъм........
бой, йебанье и чалга