.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4649

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Еднокрак папагал без проблем побеждава куче, стига да е минал през обучение. А ако е с два крака и наострен клюн, ще победи и вълк за около две минути, зависи дали първо опитва с думи да го вразуми.
    Е той и единия ни папагал така сякаш беше решил. Другия беше приел по срамното,но сигурно нещо да се скрие зад пералнята.В резултат този дето беше скрития беше оцелял,после избяга навън след време.Тоя бойния дето беше решил,че може да побеждава вълци и кучета беше одраскал сравнително дълбоко котката ни по носа,но пък от него беше останал само един крак и перушина.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много ме кефи астрологията в този й смисъл, аз съм точно типът човек, дето ще се върже на такива неща. :д
    Уж не вярвам, нали, ама няма да се подстрижа преди изпит :д

Някойтам, мн грешно си ме разбрал. Не може да ми е по-безразлично накъде ти е наклонена оная работа; просто казвам, че предвид изключителната ти безхарактерност на твоите години по повод твоето семейство си последният човек, дето да дава акъл. Пък ако останалите не са съгласни, сигурна съм, че блестящата ти аргументация "кво ти пука, нали не те засяга директно" по повод МАЙКА ги е убедила колко не си в час.
    Далеч съм и от мисълта, че Номи ще ти вземе малоумното мнение предвид, така че май просто си правя вятър на устата.
    За моето семейство не се безпокой. Със сигурност имаме изключително здравословна връзка и, представи си, даже ни пука един за друг
    Хайде старото Инче се завърна с пълна сила. Ако онзи германеца е забравил да те подбоцква отвреме навреме си го изкарвай на него,а не нас разбирш'ли. Аз против Номката нямам нищо.Просто си говорим най-добронамерено.В цялата тема ти реши да си набиваш май задника,където не е нужно поради едни или други причини да се подмажеш на Ева доказвайки и вероятно колко голяма приятелка си и. Ма няма да се очудя да започнеш да я храниш след време.Не е като да не ти е присъщо разбирш'ли. А когато авторитетно си ръгаш задника между двама дето си мерят чеповете има опасност някой попогрешка да ти влезе в него. Защото и на теб например като някой започне да ти обяснява как трябвало да си останеш в България,каква предателка си,как си си дала гъза за Германия започваш да скачаш до небесата как в крайна сметка всеки си решавал какво да прави и ти си направила своя избор,който за теб си бил най-добър,а другите били комплексари.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-09-2015 на 13:07
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Тоя бойния дето беше решил,че може да побеждава вълци и кучета беше одраскал сравнително дълбоко котката ни по носа,но пък от него беше остнал само един крак и перушина.
    Не бъди толкова сигурен. Ако някой ден котката ти се разхожда на двора и бъде отнесена от еднокрак папагал, ще разбереш, какво съм имал предвид.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не бъди толкова сигурен. Ако някой ден котката ти се разхожда на двора и бъде отнесена от еднокрак папагал, ще разбереш, какво съм имал предвид.
    Минал така по между другото без да иска напряко през Чернобил,нали? Иначе ти ли ще си този еднокрак папагал.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си