- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тренировъчна програма .
Здравейте. Някой може ли да ми направи тренировъчна програма за 4,5 дни в седмицата. Тренирам от 1 месец. На 14 години съм висок 1,75 тегло 52 кг. Цел покачване на маса.
Да ти дам ли номера на сметката ми или искаш да ми ги дадеш лично?![]()
Щото хората искат пари за подобни неща...
4-5 пъти е много за 52 кг тегло. Ще станеш тапициран скелет.Вземи си една тридневна програма от бибитайма. Или се помоли на Rakshy да ти направи една.
![]()
До сега тренирах всеки ден и качих 2 кг.
И въобще, ако питаш за нови програми е добре да пишеш как си тренирал досега и какво си правил. Кръгово? По сплитове? Както ти падне?
Беше ми ясно, че ще намерите мана ама ако знаех кво да правя нямаше да питам![]()
Ми питаш за тренировъчна програма,а пишеш, че от 1 месец имаш тренировки. Те без никаква програма ли са? Няма информация и затова едва ли някой може да ти даде точен отговор.
По сплитове
И аз се учудих защото едни момчета със стромба протеин и креатин качват по толко
Последно редактирано от ZackS : 06-10-2015 на 21:16
Еми вариантите са два. Продължаваш си по същия сплит. Можеш да напишеш тук какви упражнения използваш, по колко серии и повторения. И ако нещо може да се подобри и смени, ще преработим сплита.
Вторият вариант, ако резултатите ти са слаби и тежестите малки, може да опиташ с програмата 5х5, която е добре описана в бибитайма. Дава повече сила и мускулна маса.
Утре ще напиша.
Newbie gains са далеч повече от 2 кг при повечето.
И когато ти се изготвя режим от Pro треньори пак те разпитват редица неща + че те виждат как се движиш и т.н. не можеш с 3-4 числа да разбереш всичко нужно, това не е геометрия, не мога да използвам питагорова теорема и да разбера що за същество си (метафорично казано).
Бъди изчерпателен, плс, ако искаш да проработи