.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тренировъчна програма .

Здравейте. Някой може ли да ми направи тренировъчна програма за 4,5 дни в седмицата. Тренирам от 1 месец. На 14 години съм висок 1,75 тегло 52 кг. Цел покачване на маса.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Да ти дам ли номера на сметката ми или искаш да ми ги дадеш лично? Щото хората искат пари за подобни неща...

Супер фен
    4-5 пъти е много за 52 кг тегло. Ще станеш тапициран скелет. Вземи си една тридневна програма от бибитайма. Или се помоли на Rakshy да ти направи една.

До сега тренирах всеки ден и качих 2 кг.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ZackS Виж мнението
    До сега тренирах всеки ден и качих 2 кг.
    Хахахаха, две кила. Ако тренираше 2 или 3 пъти седмично щеше да качиш 5-10 кг може би. Мускулите растат по време на почивката, а не при тренировката във фитнеса.
    Ако имаш достатъчно сила на уредите бързо ще напреднеш. Ако нямаш сила ще става много бавно.

Супер фен
    И въобще, ако питаш за нови програми е добре да пишеш как си тренирал досега и какво си правил. Кръгово? По сплитове? Както ти падне?

Беше ми ясно, че ще намерите мана ама ако знаех кво да правя нямаше да питам

Супер фен
    Ми питаш за тренировъчна програма,а пишеш, че от 1 месец имаш тренировки. Те без никаква програма ли са? Няма информация и затова едва ли някой може да ти даде точен отговор.

По сплитове

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Хахахаха, две кила. Ако тренираше 2 или 3 пъти седмично щеше да качиш 5-10 кг може би. Мускулите растат по време на почивката, а не при тренировката във фитнеса.
    Ако имаш достатъчно сила на уредите бързо ще напреднеш. Ако нямаш сила ще става много бавно.
    Годишния лимит (ако мога така да се изкажа) на човек,които не зоби е около 8 кг. чиста мускулна маса.. в най най най добрия случай нз как ще ги качи тея 10 кг.. Just saying

И аз се учудих защото едни момчета със стромба протеин и креатин качват по толко
    Последно редактирано от ZackS : 06-10-2015 на 21:16

Супер фен
    Еми вариантите са два. Продължаваш си по същия сплит. Можеш да напишеш тук какви упражнения използваш, по колко серии и повторения. И ако нещо може да се подобри и смени, ще преработим сплита.
    Вторият вариант, ако резултатите ти са слаби и тежестите малки, може да опиташ с програмата 5х5, която е добре описана в бибитайма. Дава повече сила и мускулна маса.

Цитирай Първоначално написано от ZackS Виж мнението
    стромба протеин и креатин
    Wtf did I just read..

Утре ще напиша.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    Годишния лимит (ако мога така да се изкажа) на човек,които не зоби е около 8 кг. чиста мускулна маса.. в най най най добрия случай нз как ще ги качи тея 10 кг.. Just saying
    Ще ги качи,ако теглото му е под нормата. И дори 20 кила под нормата. Едно е да качи от 70 на 80, друго от 50 на 60 при ръст 180 примерно.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Newbie gains са далеч повече от 2 кг при повечето.

И когато ти се изготвя режим от Pro треньори пак те разпитват редица неща + че те виждат как се движиш и т.н. не можеш с 3-4 числа да разбереш всичко нужно, това не е геометрия, не мога да използвам питагорова теорема и да разбера що за същество си (метафорично казано).

Бъди изчерпателен, плс, ако искаш да проработи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си