.
Отговор в тема
Страница 11 от 23 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 562
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не бе, просто каза, че трябва да си купи земята, ама по по- заобиколен начин

И аз казах да купувате, после ще съжалявате, че не сте ме слушали. (

Супер фен
    спри се бе

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    След това четох по диагонал. Кажи ми, физическа болка ли изпитваш, когато не се отклониш от темата и не започнеш да бръщолевиш наред? Друго обяснение не виждам как не можеш да се задържиш в естествените рамки на дискусията.
    exactly, то всеки се отплесва понякога де ( вкл. аз доста често ), ама ще се позволя коментар за някойтам:

"- всичко е статично и промяна от вътре навън не се търси.
    - очаква се промяна отвън
    - всичко е даденост, и на тези, които им е дадено много и хубаво, само те имат много и хубаво, другите страдат
    - човек не е виновен и отговорен за ситуацията, в която е "

И ще да са от там всичките различия и разногласия.

@ричи, не знам дали за майка ми става дума, но нямате идея ако я купи, какво ще стане :д
    Схемата е - да изтегли всичко, от кредитната карта ( а сега живее на нея, защото не иска да си пипа спестяванията, а реално лихвата на кредитната е по-голяма от тази на спестовната - ирационални проблеми с финансите).
    Второ - да си изтегли всичките спестявания, не са много
    Трето, да вземе пари от един приятел
    Четвърто, да вземе пари от мен

И така ще събере парите за земята.

Пето - да продължава да работи като кон денонощно и да нямат пари за храна пак няколко месеца, докато си стъпи на краката. :д И тепърва да връща кредитна карта и на другия човек.

А всъщност, как започна разговорът ни - попита ме - искаш ли бързо да спестиш пари за испания? Ако да - дай ми ги на мен всичко каквото си спестила, аз ще купя земята и ще ти ги върна до няколко месеца. ( не е имала предвид нищо лошо, просто илюстрира колко здраво обладана от емоции беше, без връзка с реалния свят, като го е решила :д )

А пределно й е ясно, че аз няма как да й ги поискам обратно, въпреки, че тя ще иска да ми ги върне, ама аз не искам тя да работи цяла година за да връща пари, както цял живот е правила :д

Еби му и купуването, ениуей, казала е на всички за разговорът който проведохме и сега изведнъж всички са я подкрепили да не продава, за което се радвам.
    Вместо това, в момента хола и спалнята както са измазани и не се ползват, ще си използва парите за да си довърши ремонта и да го направи както на нея й харесва, за първи път в живота й. Това е жена, която цял живот ми е повтаряла, че вкъщи се чувства само в колата си, навсякъде другаде не й е комфортно.

Също, ще заведе болния ми баща в медицинска, да му извадят зъбите, защото е прекара тромбоза ( май така се казва ), а от няколко години не може да дъвче, защото зъбите му са изгнили вече и е за чене. Та, тук ще трябват кинти.
    + Ще ходят на ексурзия най-накрая, от както са се женили преди много време - не са ходили никъде, освен за по 2 дни на гърция последните години.

Някойтам колкото иска да ме критикува, като няма идея за какво става въпрос.

Земя се купува, като ти трябва и като имаш излишни пари, а майка ми като вземе пари от всичките изброени инстанции, не знам какво ще й остане, освен много бачкане, стрес и лишения.

Ениуей, темата е приключена, майка ми е хепи, всички са хепи и спокойни, няма да се купува, даже вечера беше твърде ентусиазирана да ми обяснява в какви цветове ще си прави стаята и каква боя са купили, не знам дали знаете една жена, която цял живот се бъхти като идиот да работи и да връща заеми, и да издържа няколко човека, какво е да я чуете щастлива и спокойна :д
    Последно редактирано от NomNomNom : 06-11-2015 на 11:27
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    реално лихвата на кредитната е по-голяма от тази на спестовната - ирационални проблеми с финансите).
    Хм, чакай, че ме замисли, това не е ли винаги така?
    Кредитните карти са си с огромни лихви, които плащаш, ако не върнеш сумата в определен срок - 30/45 дни ми се върти в главата.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    а?
    Ами да имаше една групичка дето официално думичка не можеше да се каже че съществува във форума.Тя един модератор,гаджето му и още 5-6 пишещи и не пишещи във форума "влиятелни" личности.Ако някой си позволеше да каже на някой от тях нещо на въпреки се организираха всички или почти всички като по сигнал въвличайки поне 2/3ти от форума в тяхна защита карайки опонента така да се каже да съжали,че е писал едно изречение напротив и обръщайки мнението му на 180 градуса въвличайки го в тяхната спирала.Но вече във форума настана време на анархия,в който всеки напада всеки и тя не е подмината от "ударите" на съфорумниците.

ИНА бях ти написал едно дълго мнение,което са съжаление форума прецака и не ми се пише пак за това накратко ще кажа.Ти си най-малко човека дето може да ми каже,че разводнявам темите,не е хубаво да си завираш голия задник между два мерещи се чепа,не знаеш какви са отношенията с баща ми и че така както съм му говорил ако на теб ти говоря някога сигурно няма да смееш не в очите да ме погледнеш,а и да ме доближиш.И да синтезирам някоята и друга обида.Ти си една тъпа и глезена не знаеща къде се намира патка и спокойно може да ми пооближеш избръснатите топки дето уж съм ги нямал. Искрено съжалявам,че форума лагна и ми прецака старото мнение кифла такава.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-11-2015 на 11:55
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мързи ме да ви чета дългите постове, а и нз къде са ми цайсите ;д
    та, исках да кажа, че някойтам е добро човече

Град
    Sofia
    Не знам за какво ми обясняваш, аз пиша тук от 2008-а. Очевидно възклицанието беше намек, че твърдението е смешно. Шефове на форума.. Иначе съм съгласна с Ива. Т.е. не го приемай като нападка.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    @ричи, не знам дали за майка ми става дума, но нямате идея ако я купи, какво ще стане :д
    Ще си го интерпретирам в положителен смисъл, защото си ми симпаатична, а и вероятно това си имала предвид.
    Ти говориш за отношения, жертви и начин на живот. Това ми е ясно и си в правото си да участваш в решенията на семейството си. Аз го вметнах на полушега, но го мисля и беше в чисто икономически смисъл и се надявам да имам представа какво ще стане Мисля, че даже бях го писала в коментар, но после изтрих, защото говориш за семейни проблеми фактически, не търсиш финансова консултация.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-11-2015 на 11:42

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хм, чакай, че ме замисли, това не е ли винаги така?
    Кредитните карти са си с огромни лихви, които плащаш, ако не върнеш сумата в определен срок - 30/45 дни ми се върти в главата.
    да, и майка ми какво прави:

- всички пари ги бъхта в спестовната, мисля ( защото е доларова )
    - после се оправдава, че е повече занимавка да ги преконвентира и да тегли от там
    - а аз мисля, че тя нарочно вкарва колкото се може повече и така се самоограничава, но in the end живее на кредитната в момента :д

не искам да й се бъркам, по принцип не се интересувам, но конкретно с финансите, много е показателно по детето каква е културата на родителите :
    - не спестявах нищо
    - наложи ми се да сменям квартира (наем, капаро, бла бла ) и да плащам 1000к изравнителна, и ги вадих от кредитна карта, или май първо от майка ми исках. А тогава тепърва смених работа, и като цяло беше лудница.
    - после напусках работа и понеже заради едни обучения трябваше да плащам неустойка 3-4к , и понеже ми взеха част от тях в предишната заплата, и трябваше да платя останалите за да напусна, трябваше да изтегля заем 3к, да им ги дам, и да живея 2 месеца и половина без заплата, защото на новата работа заплатата даваха в края на месеца, не в началото :д
    И живях на кредитна карта, и накрая към 5-6к назад, и с първата заплата на новата работа погасих кредитната карта и живях като бял човек :д ( защото ми платиха бонус за неустойките, към 3к ) .

И в момента онзи кредит още ми тече, през юли ще ми дръпнат последна вноска ( вече година мина от този случай ) :д

Та, научих се по трудният начин, не че трябва да живея както съм виждала да се прави вкъщи :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Не знам за какво ми обясняваш, аз пиша тук от 2008-а. Очевидно възклицанието беше намек, че твърдението е смешно. Шефове на форума.. Иначе съм съгласна с Ива. Т.е. не го приемай като нападка.

Ще си го интерпретирам в положителен смисъл, защото си ми симпаатична, а и вероятно това си имала предвид.
    Ти говориш за отношения, жертви и начин на живот. Това ми е ясно и си в правото си да участваш в решенията на семейството си. Аз го вметнах на полушега, но го мисля и беше в чисто икономически смисъл. Мисля, че даже бях го писала в коментар, но после изтрих, защото говориш за семейни проблеми фактически, не търсиш финансова консултация.
    Сори ричи, аз чета през ред, защото много се беше изписало и не хванах контекста :д В положителен смисъл беше, и да, малко драма сипах във форума, ама не исках да заливам други хора с нея :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Преебахте ми хубавата тема, мразя всички ви, освен тези с големи цици, които могат спокойно да продължават с огромните си постове.

Град
    Sofia
    Права си, с кредит ставаш роб. И после яко те прецакват в дългосрочен план.
    А и наистина говориш за вложение на всички пари, това вече наистина е неоправдано. )
    Последно редактирано от therichbitch : 06-11-2015 на 11:53

anonymous708973
    Guest
    Шефове на форума. Форумна конспиранция, формирана с цел да смачка правото на мнение на малкия потребител и да го кара да съжалява... За апокалипсис нещо да имаш да кажеш?
    Ти чуваш ли се въобще?

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Преебахте ми хубавата тема, мразя всички ви, освен тези с големи цици, които могат спокойно да продължават с огромните си постове.
    Ти откъде знаеш кои са с големи цици?

Пинки, все пак има право да се ядосва, че го нападаш по някакво негово слабо място..
    На негово място нямаше ли и ти да се ядосаш, ако ти изкарва "кирливи ризи"..
    Кажи си че не си съгласна с начина по който мисли и да се приключва. Нямаше нужда да му натриваш в носа семейните отношения или каквито други трудности има. Много е болезнено и си е направо удар под кръста.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    Ти откъде знаеш кои са с големи цици?
    Ти като говориш с жена случвало ли ти се е да ти каже 'гледай ме в очите, очите ми не са там' ?

Аз приказвам за тези от форума.

Аз приказвам за тези от форума.
    След още час въртене, ще стигнеш да реалния си въпрос, който е -кои от тях са с големи

Супер фен Аватара на Corb1225
    Права си, с кредит ставаш роб. И после яко те прецакват в дългосрочен план.
    Каква ти е политическата ориентация? Нещо ми червенееш ;д.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    След още час въртене, ще стигнеш да реалния си въпрос, който е -кои от тях са с големи
    Прочети първия ми въпрос отново.

Прочети първия ми въпрос отново.
    Прочетох го, няма да ти кажа кои от тях са с големи.

Това трябваше и да ми отговориш, не да разтягаш лукуми.

И да добавя, че пускам една сълза за Някойтам, този онеправдан драматичен герой. И да го посъветвам да се запише за някое риалити шоу със зрителски вот. Състрадателният български народ ще му даде наградата.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^mn lo6

Ни най-малко. Просто мразя актьори в живота, още повече слаби такива.

не да разтягаш лукуми
    Дам, сещам се с кой предпочиташ да си говориш, пък и тя ще те черпи лукум.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си