.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 562

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Два въпроса:
    Как говориш за реалност без да го познаваш?
    И второ, в постовете му, които си цитирал, НИКЪДЕ няма и намек какво мисли за себе си. Защо смяташ, че мнението му, че се жалваш и драматизираш, има нещо общо със самооценката му? Това, че мисли, че ти си зле, не значи, че не вижда собствените си недостатъци, значи просто, че мрази твоите.

ОПИТАЙ СЕ да ми отговориш без да излизаш от темата и в рамките на 5-10 изречения, моля!
    Послушай съвета на папагала по надолу.
    Иначе и аз си мисля,че ти си мега зле,но като гледам се мислиш за много голямата работа....

Отговорих ти точно в две изречения.Сега доволна ли си?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Послушай съвета на папагала по надолу.
    Иначе и аз си мисля,че ти си мега зле,но като гледам се мислиш за много голямата работа....

Отговорих ти точно в две изречения.Сега доволна ли си?
    Не, успя с две изречение да не отговориш. Попитах те защо смяташ, че неговото мнение за някой друг има общо със самооценката му?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, успя с две изречение да не отговориш. Попитах те защо смяташ, че неговото мнение за някой друг има общо със самооценката му?
    После обяснявай пак, че АЗ И САМО АЗ РАЗВОДНЯВАМ ТЕМИТЕ.. Понякога обаче не е лошо, когато хората претендират за нещо си да могат да погледнат и себе си отстрани, а не само да кудкудякат към нечии чужд гръб.

Относно въпроса ти. Изобщо няма какво да отговарям на адски неправилно формулирания ти въпрос.Въпроса не е защо смятам, че неговото мнение за друг има общо със самооценката му? А е трябва ли мнението му за някой друг и самооценката му както и мнението на другите за него да имат нещо общо? Това е правилния въпрос. Съвсем отделен въпрос вече е че в тоя форум образно казано за пореден път ми се изсилва с шут в главата, след което се оттегля като обидена ощипана госпожица...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си