Не знам колко оцеляват от сперматозоидите в жената, но със сигурност знам какво преживях.
С приятелката ми правихме секс 1 ден преди да и дойде месечният цикъл (без предпазни мерки от година насам не бяхме използвали), като тя казваше, че утре трябва да и дойде.
В крайна сметка месечният цикъл не дойде и продължи да не идва, като закъсняваше с 4-5 дни.
В резултат на което и занесох тест за бременност докато беше на работа.
И точно на рожденият ми ден ми се обади по телефона да ми сподели, че е бременна, като не дойде за рожденият ми ден, и дори не пожела да говорим..
След няколко дни се видяхме и тя се държеше много дръпнато и злобно към мен, каза ми, че не иска да си съсипва живота и че трябва да направи аборт...чувствах се съсипан момичето с което имах връзка от 3год. и създадените добри взаимоотношения взезапно изчезнаха в резултат на което тя застудя към мен.
След няколко дни се регистрирахме в една частна клиника за аборт.
В деня на аборта изчаках в стаичката и след операцията тя каза, че не е почуствала болка и че всичко е преминало добре.
Случваше се от време на време да изпитва някаква болка до 2-3 седмици но и това отмина.
Успяхме да задържим връзката си след този инцидент, но ми натяква с всеки изминал ден, че аз съм виновен за случилото се.Това е огромна болка за 1 мъж.
Въпреки всичко което се случи лошото е, че и сестра и допълнително я настройва против мен казвайки, че трябва да ме скъса.
Не знам как да продължа за напред дните са кошмарни нямам желание за нищо, доверие се гради с години и се руши за секунди.
На въпросът дали връзката ни ще продължи за напред, бих казал не знам времето ще покаже дали тя все още държи на мен, в някой случай съдбата е несправедлива.
Ако имах възможност бих върнал времето назад, за да поправя грешките си това, което ми се случи не го пожелавам на никой. Пазете се взаимно и правете секс с предпазни мерки.
Последно редактирано от DarkManX : 06-13-2015 на 22:15