- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Мъжа и няма да е доволен, че си прави срещи, което ме подсеща как преди година един друг и определи среща, след това го намериха в чувал, по-точно в няколко чувала.
Към мен вече няма въпроси, време ли е да седне Meth?
inewton, какво би променил във форумите на teenproblem? Защо?
inewton, ако нямаше пари и средства да се изхранваш, би ли произвеждал наркотици ?
Да, бих произвеждал наркотици. Стига да знаех как става. Може би повечето хора, които нямат пари и нямат очаквания скоро да имат,и са се отчаяли, биха прибегнали към нещо незаконно и вредящо на хората. Други прибягват към просия, само че аз първо ще пробвам всичко друго, но не и това.
Всеки втори произвежда в днешно време, а заради такива не можеш да отидеш в аптеката и да си вземеш десетина шишета сироп за кашлица, когато кашляш.
Не трябва да се пие с алкохол, щото алкохола също лекува кашлица. Само че някои се залъгват със сороп.
Имам много добра рецепта за кашлица. Баба ми ми я е казвала, тя на тва му вика чай с кокълче. Чай с ракия.
изпий шише сироп, изпий и литър водка, ще видиш от кое ще ти мине по-бързо
Пробвал съм- от водката.
А като заговорих за ползите от алкохола- забелязал съм, че алкохолиците не ги хапят комари.
Не ги хапят изобщо, познавам алкохолици и млади, и стари.
Ти си всемогъщия папугай как да те хапят.
бтв и мен не ме хапят, нз що не съм нито алкохолик, нито всемогъщ, въпреки че мисля, че имам мания за величие, сигурно го усещат.
-.-
преди пушех от дъжд на вятър. сега започнах по-честичко, а все още няма комари, за да про'ам. тъй или иначе си ме хапят, де. дори да се изкъпя със спрей против гадинките.
Има хора, които пушат и ги хапят, аз пуша и не ме хапят.