.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Не знаех къде да пусна темата/Кафенета + любов :д

Приятелят ми ще идва и засега се очертава да имам доста свободно време през деня.
    Ще се разходим по центъра поне един от дните, и ми се иска да го заведа и в някое китно кафене в стил "апартаментът", или като shisha бара на Плиска. Ако има хубави сладкиши, на място приготвени, или хубав чай, или, най важното -
    -- ако знаете дали в София има заведение, където се сяда на възглавнички или миндери с възглавнички, ще е супер :д

Ewok ако пише, може и при нея да го заведа :д

Бонус въпрос:
    Ако знаете къде има магазин за хубави и стилни мъжки обувки, естествена кожа, на пиротска дали ще има?

Благодаря ви.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Приятелят ми ще идва и засега се очертава да имам доста свободно време през деня.
    Ще се разходим по центъра поне един от дните, и ми се иска да го заведа и в някое китно кафене в стил "апартаментът", или като shisha бара на Плиска. Ако има хубави сладкиши, на място приготвени, или хубав чай, или, най важното -
    -- ако знаете дали в София има заведение, където се сяда на възглавнички или миндери с възглавнички, ще е супер :д

Ewok ако пише, може и при нея да го заведа :д

Бонус въпрос:
    Ако знаете къде има магазин за хубави и стилни мъжки обувки, естествена кожа, на пиротска дали ще има?

Благодаря ви.
    Ако искаш наргиле по центъра, в кафе София са много добри, има и възглавнички, за чая там не знам. Шиша бара освен на Плиска го има и в центъра. За обувките, Масимо Зарди в ПарадайсА и в СердикатА го има, уникални са обувките, на Пиротска също има доста, ма са еднотипни по всичките магазини там, но пък са евтини.

Йей, мерси !
    Шишата в центъра нещо не ме кефи много, ще проверя Софията.
    За обувките, изглежда имат и онлайн магазин, йей - http://massimozardi.com/cp-5048-cheren.html - даже харесах :д ( за него, ще му подарявам) .
    А кафе София къде е ( като напиша кафе софия в гугъл, ми излизат кафета в софия :д )
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

във веда хаус на горния етаж се сяда на възглавнички, но не знам дали ще ви хареса бавното обслужване от вероятно напушени хипари. иначе е приятно, а и има био неща, сладкиши, а у.
    страхотни печени, ръчноправени-месени-каквито се сетиш неща. включително домашен сладолед с рожков който е просто уникален, и, разбира се 932850238502 вида чай, който е много вкусен и пак ти го правят на място, с листенца.

интересно е все пак;

а нещо по- в стила на Апартамента е Вила росиче, пак не е зле, и пак е апартамент/къща, пригодено за кафене.. но е значително по-стерилно както от Апартамента, така и от веда хаус
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Да, доведи го при мен, чужденците си падат :д
    Особено испанците, макар че те се радват на всичко.
    В Чайната можеш да го заведеш и в супастар

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...f0&oe=55EB954F

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...67&oe=562DFD4B

^veda house

за готини ресторанти и др. приятни местенца, виж блога на tablemood , правят много качествени ревюта.
    Наплюли за ФАБРИКА ДЪГА, и може би с основание, що се отнася за солените им храни, но в кафето са просто незаменими, правят го уникално и 1 път, и си струва човек да отиде за кафе/капучино и тортичка някой следобед (събота и неделя са супер претъпкани)

О, не, @jghgh, хем съм ти благодарна, хем сега 2 часа ще стоя в този блог и ще си избирам :д
    @ewok, може и теб да навестим
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Йей, мерси !
    Шишата в центъра нещо не ме кефи много, ще проверя Софията.
    За обувките, изглежда имат и онлайн магазин, йей - http://massimozardi.com/cp-5048-cheren.html - даже харесах :д ( за него, ще му подарявам) .
    А кафе София къде е ( като напиша кафе софия в гугъл, ми излизат кафета в софия :д )
    Имаш вкус така като гледам :д, а кафе София е на Витошка, близо до Макдоналдс.

хахах, рандом линк бях дала :д иначе обувките им са хубави на картинките, обаче мокасините не харесах :/ но ще се оглеждам и за други магазини идните дни. благодаря пак
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    https://tablemood.wordpress.com/cate...E%D0%B2%D0%B0/ хаха
    хубаво е, че за две години единствения недостатък (според статията) е оправен :д

Мега фен Аватара на Blab
    Ахаха, jghgh, ама не я подканваш да го води в хлебар да яде божествена баница;Д
    по темата: разгледай рекламните статии в програмата.бг, лайта, софия лайт - бълват от подобни места;

//по мое мнение големият недостатък на +това е типажът хора, които се събират там...

в био кафето до съдебна се седи на тротоара, ако такава атмосфера се търси;Д
    на възглавници седят и в недоразумението на шипка и сан стефано;Д
    спирам и ще се върна при евентуално предложение;Д

Мега фен
    ако влизате в такива заведения, внимавайте с възглавничките, имало е случай някой да стъпи на чердже, да се подхлъзне и да си удари главата много лошо в заведение като посоченото от jghgh:
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението

Мега фен Аватара на Blab
    А, сетих се. Банята нали я направиха на "музей", та в нея имало и заведение. Още не съм го видяла, но поне като атмосфера ще е интересно;

искам баници само за мен, за това! не я подканвам и за Фармърс, 'щото нали... се съобразявам с изискванията кафе/чайна

ти пък защо издаваш хлебаря.. ама айде, вече го направи! там са НАЙ-ВКУСНИТЕ баници евър.
    и бонус точки за хлебарите..

//личи ли си, че имам венера в телец, а. личи ли си!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението

//по мое мнение големият недостатък на +това е типажът хора, които се събират там...
    не знам за какво говориш, хората са прекрасни, обичам ги <3
    хах

на възглавници седят и в недоразумението на шипка и сан стефано;Д
    обаче, сега срещу това недоразумение са отворили cakey bakey и разбрах, че било доста приятно, по-сладкарничесто
    малко странен избор на локация, но ще видим какво ще излезе :Д

//пък от хлебар само един единствен път съм яла баница, беше с манатарки и още нещоси и звучеше супервкусно, и сигурно щеше и да бъде, ако не бяха набутали 1 тон копър вътре, супер разочарована останах и оттогава не съм си взимала нищо :с

а, така, евок, гони клиенти от хлебаря, за да има баници основно за мен

||||спирам със спама в темата

Мега фен Аватара на Blab
    Качествен чай сервираха в кофи хауса на кристал, който от мързел закриха. Тея ароматизираните неща във веда хаус, някак...

иначе, май по-скоро за атмосфера става дума... моно и тобако имат възглавници;Д
    //като ми кажат възглавници и винаги се сещам за артнюз кафето в пловдив. за софийски вариант нямам идея.

Мега фен Аватара на Blab
    //пиша от телефон, докато прехвърлям наум всички възглавници, които съм възсядала в живота си, затова съм бавна и не на място;Д

anonymous708973
    Guest
    //като ми кажат възглавници и винаги се сещам за артнюз кафето в пловдив. за софийски вариант нямам идея.
    В началото на павираната улица, отец Паисий?

Чувството ми за естетика се бунтува всеки път, когато минавам от там :д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Не ходя по такива места, т.к. не са ми по вкуса, но има едно място някъде между Гладстон и Попа, Слънце и Луна, има някакви неща за хапване, доста вкусно и приятно!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    "В много вегетариански ресторанти в София се усеща напрежение и агресия към нормалния, непосветен в мистериите на нахута, клиент. В Чайната няма атака или яростно отстояване на права, много повече въображение и избор." :д

Мега фен
    да, за съжаление веганството и вегетариантстово често са се оказвали параван на враждебни религиозни идеологии, като кришнарите, чийто официален ашрам го водеха (за) вегетариански клуб

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз това http://orishabar.com/news препоръчвам, чайове няма много, но има страхотни безалкохолни коктейли /за мен дори, аз безалкохолно пия само вода, кафе и айрян, евентуално някой по-завъртян чай/ и е нужната обстановка, подобна на апартамента - етно, с много възглавници, бамбукови рогозки и тн

добре с безалкохолните истории се справят и на бийч бара на хотел Рила https://www.facebook.com/pages/Beach...o&tab=overview , но на мене ми е малко прекалено, ако е през деня...

мога да препоръчам нощен бар обаче, Хамбара на 6-ти септември, преди това може да минете през Слънце&Луна на малките 5, да изпиете и хапнете по нещо алтернативно и натам да се насочите

http://sunmoon.bg/bakery/location това е "пекарната", но повечето на кафе/бар го докарва
    https://www.facebook.com/pages/Hambara/107514922664611 това е Хамбарът, мой фаворит за "романтични" заведения в София
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си