- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ МОЛЯ !
Здравейте днес правих секс с приятелката си и без да искам май капнах мъничко в нея ... Та проблема е страх ни е да не забременее тя сега е във втория ден от цикъла и веднага след като свърших се изпика после и дадох малко оцет понеже съм чувал, че сперматозоидите не се развиват в кисела среда пи мая с бира сложихме доста мая и сега я боли корем и повръща мислим, че е от маята но не сме сигурни моля дайте ни някакъв съвет
Не е трябвало да я пие, а да я вдиша.
Сега ви трябва 2 метра маркуч, едно кафяво куче, акордеон и публика.
Ами ти пиканото не идва от вагината. Да пие Ескапеле!
Последно редактирано от stunkaaaaa : 06-13-2015 на 18:12 Причина: бех пиян и обърках боквате
не хапчета не твърдо против съм за тях ...
Ако вярно сте направили всичките тия простотии, или е от маята, или от оцета. Да ходи да се измие (там клизми а у, не им разбирам много на тая част женски пособия). Точно в такъв ден малко е вероятно да забременее. Другия път внимавайте повече.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Що не пробва с пиратка?
Бързо хапчетааааа !!! Що не й наля малко кислол или сярна киселина във вагината ?
Няма да е проблем ако преди това налее малко глицерин и добави вода, и след това налее киселината.
Вътре ще е като концлагер !![]()
тоя Meth. Ще стане човек от теб.
Много ми хареса тва за концлагера.
,,МАААЙ й капнах мъничко'' - със спринцовка ли й капна? Мама ти деба деградирала, къде си тръгнал на 15 да топиш чушката, бе? Против хапчетата бил, другият път капни ,,повечко'' за по-сигурно. К'во си се проебал на 15, да се правиш на интересен пред тъпите си приятелчета? Не стига, че си прост на куче, ама и обижда. Оцет й дава да пиенаправи й направо една зелена салатка + репички. Скръндза. Я кажи сега, мацката изкефи ли ти се на малкото пишленце? Пуснал си й малко от ТЪПОТО си семе, хах.