Първоначално написано от FemaleEyes ако си красив тя няма да те сметне за някой досадник ами ще ти обърне внимание Аз съм грозен пък всякви яки путки ми пращат покани там.
Първоначално написано от papugai Аз съм грозен пък всякви яки путки ми пращат покани там. Защо не ми покажеш твоя снимка аз да преценя какъв си?
Първоначално написано от FemaleEyes Защо не ми покажеш твоя снимка аз да преценя какъв си? Видя ли, умираш от желание да ме видиш, а само ти казах здрасти.
Първоначално написано от papugai Видя ли, умираш от желание да ме видиш, а само ти казах здрасти. Тоз пък... Аз не мога да определя кое момче/мъж е грозен или красив, и понеже ти се наричаш грозен искам да те видя какъв си.
Първоначално написано от FemaleEyes Тоз пък... Аз не мога да определя кое момче/мъж е грозен или красив, и понеже ти се наричаш грозен искам да те видя какъв си. Ако обещаеш да не лъскаш на снимката ми, само на момичета го позволявам.
Хахахахахахах смея се с чглас след като го прочетох това между папугай и ФемалеЕйес
Правила