.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    #swaggg
    Guest

Exclamation втвърдител за нокти

Търся работещ втвърдител за нокти. мнения ? Да сподели някой който има опит ! Няма значение колко струва важното е да работи . Давайте марки и сайтове от интернет и споделете мнението си по въпроса !! Мерсии ))

Мега фен Аватара на tori
    Перфект имат една розова основа за нокти, от която съм доволна лично аз.

#swaggg
    Guest
    какви са резултатите и след колко време видя че има промяна ?

Мега фен Аватара на tori
    Ами, лично аз около 2-3-4 седмици ги усетих по-твърди и определено добре предпазва плочката от оцветяване след лаковете.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Eveline 8v1

Ползвала съм почти всички на Перфект и съм доста доволна, особено като се има предвид, че са по 2.50 лв. Повече харесвам непрозрачните, струват ми се по-гъсти и покривни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Бадемово масло на Икаров
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

^^ Голям боклук е това.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от #swaggg Виж мнението
    Търся работещ втвърдител за нокти. мнения ? Да сподели някой който има опит ! Няма значение колко струва важното е да работи . Давайте марки и сайтове от интернет и споделете мнението си по въпроса !! Мерсии ))
    Киснеш се в морето - или във вода с морска сол - и Microcell.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Киснеш се в морето
    Дадададададада. След всяко море имам супер яките нокти по месец обикновено.

anonymous708973
    Guest
    Аз стоплих преди няколко дни, че е било заради това, сега отивам да пазарувам с надеждата да се добера до морска сол в супермаркета и ще се кисна всеки ден в продължение на седмица, след това при всяка смяна на лака профилактично и да видим^^

+1 за Eveline. Аз го ползвах за ноктите на краката в период около месец, като го приех за лечение и се лакирах и трих през около 4 дни. Все си мисля, че ми помогна

А аз да попитам за спрей за бързо съхнещ лак, някой нещо да сподели ^^

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Цитирай Първоначално написано от winks11 Виж мнението
    Аз използвам един от Ейвън (май и единствения) и има ефект. Имат онлайн каталог може да видиш. Доволна съм. Но някой може да предложи нещо по-достъпно от това

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от winks11 Виж мнението
    Голдън Роуз!!!! и си купи топ лака на Есенс.

Слой заздравител, слой основа, два слоя цветен лак и слой топ лак нанасям баш преди лягане, изсушава ги мигновенно, а топ лакът се грижи за стъклен блясък и никакви следи от чаршафи!

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Голдън Роуз!!!! и си купи топ лака на Есенс.

Слой заздравител, слой основа, два слоя цветен лак и слой топ лак нанасям баш преди лягане, изсушава ги мигновенно, а топ лакът се грижи за стъклен блясък и никакви следи от чаршафи!
    Може ли снимчица на това, което ползваш?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не разбрах нещо, топ лакът на Есенс ли помага за бързото засъхване? И няма чаршафи

anonymous708973
    Guest
    Не, той се грижи да нямам отпечатъци от чаршафи, коси или каквото е там - честно, такава магия за пръв път ми се случва. Надали има принос за изсъхването.
    Спрея за изсъхване ползвам от над година, изсъхва си супер, пробвала съм с няколко топ лака, но ефектът на Есенс е неповторим. Лакът ми издържа непокътнат от четвъртък вечерта до понеделник вечерта, можеше и вторник да изкара без проблем. Връхчетата се бяха забелили, но толкова равномерно, че нищо не личеше, това си става така или иначе при триене с повърхности. Впечатлена съм, обожавам го.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-16-2015 на 17:44

Този на Ейвън не го открих.. Купих си и .
    Иначе веднъж имах такива следи от коса по ноктите, че чак реших, че са ефектни

Супер фен Аватара на girl91
    Харесвам маслото за нокти на Икаров, но отдавна не съм го ползвала и ноктите са ми пак доста твърди. От заздравителя на Евелин 8 в 1 също бяха доста твърди докато го използвах.

Относно топ лака на Essence - и аз много го харесвам. Не използвам изсушител и пак бързо изсъхва. Определено удължава трайността на лака (в момента лакът ми е на 12 дена на някои пръсти пясъчен, който се е обелил на места там където се запечатва нокътя, другия само на някои пръсти е леко напукан под топ лака, използвам и базата от същата серия на Essence).

Мега фен Аватара на tori
    Навихте ме като ми починат ноктите, да ходя да си купя основата и топа на Есенс.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Харесвам маслото за нокти на Икаров, но отдавна не съм го ползвала и ноктите са ми пак доста твърди. От заздравителя на Евелин 8 в 1 също бяха доста твърди докато го използвах.

Относно топ лака на Essence - и аз много го харесвам. Не използвам изсушител и пак бързо изсъхва. Определено удължава трайността на лака (в момента лакът ми е на 12 дена на някои пръсти пясъчен, който се е обелил на места там където се запечатва нокътя, другия само на някои пръсти е леко напукан под топ лака, използвам и базата от същата серия на Essence).
    E, на мен 12 дни не ми издържа, ама 4 са ми напълно достатъчни. На краката пък все едно е прясно лакирано, сигурно 3 седмици мога да ходя така.

Брилянтни продукти за никакви пари, влюбена съм.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си