- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любов в сърцето, дърво в леглото (моля ви за съвет!!!)
Ох, как пък за две страници някои от вас не схванаха, че нямах идея, че сексът не върви, мислех, че нещата си стоят по този начин. Да кажа, че съм тъпа отново, какво? Голямата любов и идеята за бъдеще е (беше?) генерирана на базата на хармонията - почти пълно съвпадение на общите интереси, абсолютно перфектно съжителство, когато сме заедно, защото всеки знае какво иска/дразни другия, чак до някакви супер дребни неща като това кой как си изстисква пастата за зъби или си сгъва дрехите, кой кога иска да го оставят на мира *наистина* и кога казва, че *иска да го оставят на мира*, но всъщност очаква да бъде гушнат.
Така или иначе, благодаря на хората, включили се в тази дискусия, за смислените съвети. Само нивата на сексисзъм не мога да ги осмисля напълно. В смисъл - ти си жена a.k.a ти си пача, ти си курва, ти не си човешко същество?! WTF, сериозно?! Може да съм "съгрешила" (слагам кавички, не защото не осъзнавам грешката си, а защото самата назидателност ми звучи все едно ме е надушила Светата Инквизиция), ама хайде да не горите на клада всички представителки на "нежния" пол заради мен, ОК?