.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 562

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Я, не мога да се въздържа да не го спомена. Това вярно ли е наистина? За първи път виждам някой да търси така усилено вниманието на папагала, визирам Корб, а той така да го игнорира подминавайки го постоянно като бърз влак малка гара.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    ...
    Не е вярно. Наскоро ми обърна внимание. Пък и на мен не ми пука дали ми обръщат внимание, знам си своето. Малко съм латерна аз ;д.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Не е вярно. Наскоро ми обърна внимание. Пък и на мен не ми пука дали ми обръщат внимание, знам си своето. Малко съм латерна аз ;д.
    От тази твоя тема впрочем установих, че приказната принцеса дриймуок е безнадеждно влюбена в... мен...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Я, не мога да се въздържа да не го спомена. Това вярно ли е наистина? За първи път виждам някой да търси така усилено вниманието на папагала, визирам Корб, а той така да го игнорира подминавайки го постоянно като бърз влак малка гара.
    Шаро от месеци ме следва, има си причини, викат му любов. За съжаление аз не мога да му отвърна със същата, пък и знае, че е блокиран, явно това го стимулира да е толкова деен.
    Последно редактирано от papugai : 06-18-2015 на 22:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си