.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 976

Hybrid View

dannie99
    Guest
    Здравейте Искам да попитам дали е вредно използването на много козметика върху косата ? Например аз използвам маска, балсам с отмиване, ампули за косопад и балсам без отмиване.. та вредно ли е или напротив ?

Цитирай Първоначално написано от dannie99 Виж мнението
    Здравейте Искам да попитам дали е вредно използването на много козметика върху косата ? Например аз използвам маска, балсам с отмиване, ампули за косопад и балсам без отмиване.. та вредно ли е или напротив ?
    Какво значи вредно ли е? Сигурно всяка козметика е малко или много вредна за тялото, но няма как да не използваш шампоан, например.

Ако искаш косата ти да изглежда добре, трудно ще минеш без никаква козметика. Има щастливки, които само с най-обикновен шампоан имат лъскави и здрави гриви, но не всички сме като тях. Затова си слагаме маски и какво ли още не. И аз не ползвам малко неща, но се старая косата ми да изглежда поддържана.

Хубаво е да си купиш дълбоко почистващ шампоан. Той се използва рядко, например веднъж на 10 дни. Отстранява натрупаната козметика, която не винаги се измива докрай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си