- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Твърде дребен йо ;(
Значи 14 години съм а съм 38 кг... 157 см... лел смисъл имам мускули, често тренирам в фитнеса, играя футбол, правя лицеви и други опражнения обаче от 3 години 1 сант съм мръднал къв е тоя проблем?И да иам мускули дафък ядосах са 1нъж и счупих стенатася забранен достъп :Д
някакви съвети ? Баскетбол играх цялото лято по 4-5 часа :Д и пак не съм добър :Д а кво да са хвана за 2 коли и да са разкъсам ли ве дееба в тъпия ръст
ПС има дупка в стената не я чупих :Д
Бяхме на басейн с класа сички за зърната ми се подиграват сериозно?
ЛеЛ кат чупих тъпия фейс на ония дето започна с нападките ме нападнаха 3ма и ме преебаха с добър подарък за края на годината дееба в нещастния гном 1.80 шит дебел
Да взимам някви стероиди ли?
Последно редактирано от JustOneKid : 06-16-2015 на 20:13 Причина: ДА ТА ИБА В БАСЕЙНА
Какви мускули? Пилешки ли? Ужас, 38 кг. Внимавай, когато навън има вятър да не те отнесе.. Упражения*
За 3 години 1 сантиметър? Сигурен ли си? Това е невъзможно. Аз за едно лято бях дръпнал с 9 см. , а ти 3 години 1 см?!
Мнооого ненужни подробности пишеш. И какви стероиди, бе, момче.. такъв си ти е генът, колкото толкова, свиквай. Няма да останеш 157, все някой друг сантиметър ще дръпнеш, зависи и колко са високи родителите ти.
Последно редактирано от jhgfdsa0 : 06-16-2015 на 20:26
Просто по-късно навлизаш в пубертета, ще стане работата, споко. На 14 и аз бях 157, на 17 бях 175Сега съм 179. Ще стане. Имай търпение.
Другото е тренирай спорт, в който да има много скачане на височина: волейбол, баскетбол.
Плуването също.
Последно редактирано от Vanchhh : 06-16-2015 на 21:36
Баскетболистите не са високи, защото играят баскетбол, а играят баскетбол, защото са високи.
Всъщност това го беше казал някой друг от форума, но не помня кой.
Първо, че говориш от негово име, второ, че дори не знаеш дали това твърдение е вярно, трето философстваш, щото в момента ти е скучно и нямаш кво да правиш, и се чудиш каква активност да отбележиш тук. Просто си мълчи.
Появявам се със моите песимистични разсъждения:
Възможно е и да не е само до ген. По-добре родителите ти да те заведат на лекар. Един мой приятел беше в подобна ситуация – спря да расте. Късно го закараха на лекар, имаше някакво заболяване.
Надявам се при теб да не е така!
Йо.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
nashte sa niski oba4e vsi4kite mi ostanali rodnini sa ogromnimaika mi e 170 a bashta mi kam 175
![]()
Това лято пораснах с 3 см. Сега съм 163/73 кгБаща ми е 1.95 а майка ми е 1.57 не знам дали ще пораста оште...
Последно редактирано от Юлиян : 07-13-2015 на 09:45
1. При момчетата по принцип пубертета се разива по-късно, така че до 2-3 години ще си станал с поне 15 см повече. Няма за какво да се притеснявал въобще, още повече да прибягваш до химия... Колкото до другия проблем, не е лошо да слушаш повече в час по българки език.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
you knoW
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Отиди на лекар за всеки случай и то основно заради килограмите.38 кг за тази височина е много малко.
Какъв доктор? Това си е съвсем нормално тегло предвид ръста му, сходен с този на градински гном.
ПМГ си влязъл, във Варна ли, може та знам. До темата: същата работа съм, брат. Не знам кво да прая вече.... Не ходи на фитнес, не дигай тежести, само на лостове ходи и всяка сутринт скачай от място с ръце нагоре.