- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Hollywood Undead
тъй като съм им голяма фенка и са ми любима група а не са много известни в България интересно ми е дали във форума има хора които ги слушат : )
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Естествено, че имаа. Обичам ги тия хора. И с Deuce и без него. И 9 lives. Между другото, някой може ли да ми обясни какво точно е станало???
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
ами аз до колкото знам е имало нещо някакъв проблем май между J-Dog u Deuce и там някакви такива и а зне съм много сигурна защо точно изритаха Deuce...
btw мнооооооооого се радвам че ги слушаш (sun)
Аз пък някъде четох, че проблема бил между J3T I Deuce
Нещо за авторски права, ала бала. Чета коментари в youtube ама там, разбираш ли, тия ще се изядат. Едните защитават единия, другите другия и накрая нищо не се разбира. Лично аз на такива само им се смея...
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
обичам гии < 33
ии аз нещо не разбрах какво е станало ..
You Smile Make Me Fly.. ^^
жалко че изгониха Deuce ноо новият Danny също е много добър... а новият им албум ще е жесток.. за сега имам само няколко от новите песни но гледах клипче в youtube където пускат по 30 секунди от песните в новия албум.. някои бяха жестоки с нетърпение чакам албума да излезне![]()
![]()
![]()
![]()
Новият им албум е просто трепач.Има вече и форумче за тях
hu-soldier4life,bulgarianforum,net (на мястото на запетаите поставяте точки).Иначе те са Тhe Best!Danny и J-Dog са ми любимци от тях.![]()
Първоначално написано от bettyblackdewil
Глупости на търкалета. Любима група, пък не знаете кво и що е станало. леле.. броят на позите се увеличава
![]()
1. Проблемът не е бил между J-Dog и Deuce, a между J3T и Deuce
2. Идва от там, че Deuce си е направил профил в twitter, където да си пише с феновете и т.н. Т`ва явно не се е харесало на останалите, но той продължил да си пише с феновете, които са супер много и броят им започнал да се увеличава.. 1 вид не му пукало какво мислят другите и е решил да не прави това, което му казват...
-> изритали го, след което той продължил сам да пее...
Само че той е писал доста от текстовете на песните и понеже те като го изритаха от бандата решиха да си ги присвоят.. и ето ти новия албум...
А това е песен посветена на J3T, след като главно заради него го изритаха... - http://vbox7.com/play:f1895e2f
А колкото до Danny ... все едно слушам как Aзис ми пее. Изобщо не е същото без Deuce. Преди супер много ги слушах.. а сега.. и като си имаш предвид, че любимец ми беше J3T ... леле леле ...
Оо слушам ги от доста време и може да се каже, че влизат в моя топ 10 ;D
Преди няколко месеца случайно попаднах на песента Undead. Супер много се изкефихСлушала съм още около 10 песни и повечето ми харесват. Някой път определено ще трябва да взема да преслушам цялата дискография.
И спря да се върти за миг земята..
уникални.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
hmm kato cqlo bqha super qki no ot novite im pesni ima moje bi samo 4-5 koito radwat
Не съм им най-запалената фенка, но имат няколко песнички, които ми се въртят из главата. Comin In Hot много я харесвам <3
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
mmmm Young, City , Undead (=
Мислех, че малко хора ги слушат, но се оказа, че имат феновеАз също съм фенка. Кефат ме всичките им песни
На мен ми харесва и Deuce и Danny <3
без Deuce са ми някак странни... но и така са си супер.. и нда.. имат адски много фенове..
и все пак според мен Swan Songs им е най-добрия албум
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
suglasen i da nai qkite hora slushat Hu![]()
Аз ги слушам, ти ме запали по тях. Преди 2-3 години научих за групата от теб, тогава просто ги харесах, сега ги обожавам! БУКВАЛНО! Харесвам всичко у тях, превъртам песните им по 20-30 пъди, освен това покрай мен и брат ми прояви интерес към тях и виждам, че и той много им се кефи, както и аз... Изпитвам огромно желание да дойдат в България, някой спомена, че били идвали, аз естествено съм пропуснала въпросното посещение от незнание...ИСКАМ ДА ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ!!![]()
^ а дано, ама надали
аз ги слушам стабилно от 2 години някъде, но любими си ми остават песните black dahlia, young
http://www.youtube.com/watch?v=dboe4rq9Azk - тук са в пълен състав
поздрав за всички![]()
Аз ги слушам откакто everywhere i go излезе и мисля че се развалиха с Day of the Dead албума.Но както винаги имат и хубави песни от този албум и много ще е яко,ако дойдат в България за турне из големите градове.
Много добра група и лесно запомнящи се песни,за когато си нервен.Добра идея за смесване на рок,рап и метъл.И един поздрав за всички фенове https://www.youtube.com/watch?v=0mMI...Dhn3r&index=79
spor d men sa tapi i zakliu ch ete temata molia.